Feriehus og ferieleiligheter i Vodnjan

Ser du etter ditt neste feriehus i Istria? Vodnjan er et herlig lite tettsted i det sør-vestlige hjørnet av regionen. Landsbyen ligger litt inn i landet, men det er enkelt å ta seg til de vakre og nærliggende strendene  med kollektivtransport. Om du foretrekker å ha bil på ferien, har nesten alle våre ferieleieligheter og feriehus i Istria parkeringsplass. Selv om offentlig transport ofte er lett tilgjengelig i Kroatia, gir en leiebil litt ekstra frihet. De fleste av våre feriehus i området er bygget med den karakteristiske steinen fra lokale steinbrudd, noe som gir husene en ekstra sjarm og en følelse av det autentiske kroatiske.

Lei et NOVASOL feriehus i Vodnjan

Populære feriehus i Vodnjan

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Vodnjan

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Vodnjan

Loading...

Feriehus med basseng i Vodnjan

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Ønsker du en feriedestinasjon som passer hele familien? I Vodnjan er det deilig å feriere for store og små. Utforsk det lokale kjøkkenet, den koselige atmosfæren og noen av festivalene som arrangeres her hvert år. Vodnjan er vert for en velkjent folkefest for den lokale gruppen «bumbar». Her kan du få en smakebit på lokale spesialiteter, som omfatter alt fra musikk til mat. Festivalen arrangeres i august hvert år og tiltrekker seg en stor folkemengde hvert år. Det samme gjelder for Vodnjans markedsdag, som finner sted den første lørdagen hver måned. Dagsturer kan også arrangeres til andre deler av halvøya om du ønsker.

NOVASOL ferieboliger i Vodnjan

Attraksjoner nær feriehuset

Ikke gå glipp av et besøk til den sjarmerende byen Pula, som ligger 1,5 mil fra Vodnjan. Pula er et perfekt utfluktsmål for deg som ønsker historiske og arkitektoniske innslag på ferien. I sentrum av byen ligger gode restauranter der du kan nyte autentisk kroatisk mat. Besøk byens store amfiteater eller gå opp på høyden over byen der det antikke fortet ligger. Fortet fungerer i dag som byens arkeologiske museum.

Feriehus og ferieleiligheter i Vodnjan

Hos NOVASOL kan du leie ferieboliger i Kroatia, blant annet i hyggelige Vodnjan. Her kan hele familien nyte en ferie i avslappende omgivelser. Vi har i tillegg et stort utvalg av ferieboliger i mange andre europeiske land i ulike prisklasser og størrelser. Du står nærmest fritt til å velge en feriebolig som passer ditt budsjett og krav. Du kan for eksempel prøve et av våre mer eksklusive ferieboliger med privat svømmebasseng. Noen av våre ferieboliger har også evighetsbasseng med fantastisk utsikt over hav eller landskap. 

Du kan enkelt finne overnatting i Istria hos NOVASOL. Ved å benytte deg av vår søkefunksjon kan du finne ferieboligen som passer deg og dine feriebehov.