search

Feriehus i Ebeltoft

Leier du et feriehus i Ebeltoft i Østjylland, har du uendelige muligheter for å kombinere spennende, morsomme og lærerike opplevelser. Gjennom NOVASOL kan du velge mellom et stort antall forskjellige feriehus i Østjylland, nærmere bestemt Ebeltoft, som gir et perfekt utgangspunkt for å oppleve et herlig område. 

Finn klassiske, danske sommerhus som gir en følelse av sjarm og nostalgi, eller velg en stor og moderne feriebolig med innendørs basseng, boblebad og aktiviteter som biljard og dart. Eller en herlig ferieleilighet ved for eksempel Øer Strand, et hyggelig ferieområde like utenfor Ebeltoft.

Feriehus i Ebeltoft

Lei et privat sommerhus i Ebeltoft

Når vi skal bestemme hvor og hvordan ferien skal tilbringes, gjør vi det ut fra ulike drømmer og behov. Noen setter pris på ferie i naturskjønne områder, der det er spennende dyreliv, fine vandreruter og langt til nærmeste nabo. Noen bil gjerne feriere tett på hav og strand. For andre er det nærheten til en større by som er viktig. I Ebeltoft-området kan mange forskjellige ønsker innfris. Utvalget av forskjellige sommerhusområder og sommerhus i Ebeltoft er nemlig stort og variert. 

Velg en feriebolig i Ebeltoft dersom du vil…

… feriere i en sjarmerende og historisk by 
… ha kort avstand til gode badestrender
… gå lange turer eller kjøre mountainbike i vakker natur
… bo nær mange attraksjoner og severdigheter

Ferieopplevelser i naturen

Noe av det som trekker feriegjester til Ebeltoft og Mols er den herlige naturen, og de fine strendene. Når du leier et feriehus på Mols er du alltid i nærheten av et flott turområde i vakker natur. Nasjonalparken Mols Bjerge er et fantastisk sted for hele familien, hvor barna kan løpe rundt i bakkene, mens de voksne kan nyte fantastiske utsikter. Dette er også et fint område å sette seg på sykkelen, hvor du kan få testet kondisjonen opp bakketerrenget. Ta med deg piknikkurven og et stort teppe, og finn et hyggelig område å ta lunsjen med hele familien.

Bestill et feriehus i hyggelige Ebeltoft

Feriehustyper til leie i Ebeltoft

Sommerhus med innendørs svømmebasseng i Ebeltoft
Det er populært å leie feriehus med svømmebasseng i Ebeltoft. Særlig utenfor sommersesongen er det rift om ferieboligene med innendørs basseng. I Ebeltoft er utvalget av sommerhus med svømmebasseng stort, og de flere har plass til større reisefølger. Dette gjør ferieboligene ideelle for ferie med venner eller storfamilien. Familiens minste vil elske å plaske rundt i bassenget. 

Se feriehus med innendørs svømmebasseng i Ebeltoft

Ferieleiligheter i Ebeltoft

Dersom et sommerhus blir i romsligste laget for deg og ditt reisefølge, finner du fine leiligheter i og nær Ebeltoft. I selv Ebeltoft kan du leie ferieleiligheter med utsikt over Ebeltoft Vig og med Fregatten Jylland som nærmeste nabo. Litt utenfor Ebeltoft, ute ved fergehavnen, kan du leie moderne ferieleiligheter på Øer Strand. 

Sommerhusområder nær Ebeltoft 

Skulle drømmeboligen i Ebeltoft være opptatt i din ønskede reiseperiode, kan du finne andre flotte feriehus på Djursland

  • Sommerhus i Grenaa: Ca. 30 minutters kjøretur fra Ebeltoft ligger Grenaa – helt ute på spissen av Djursland. Grenaa er litt større enn Ebeltoft, og kan friste med en helt fantastisk badestrand med fine sanddyner, en bred sandstrand og veldig rent badestrand. De fleste feriehusene i Grenaa ligger tett på den fine stranden. I Grenaa er det også flere gode opplevelser, som for eksempel Kattegatcenteret og et hyggelig sentrum. 
  • Feriehus i Femmøller Strand: Kun 10 kilometer fra Ebeltoft ligger Femmøller Strand. Dette feriehusområdet ligger rett på kanten av nasjonalparken Mols Bjerge. Fra flere av feriehusene i Femmøller Strand er det vakkert utsikt over Ebeltoft Vig. 
  • Ferieboliger i Fuglsø: Midt i det bølgende landskapet på Mols ligger Fuglsø. Her finner du et hyggelig sommerhusområde med høye trær og grusstier. Fra sommerhuset i Fuglsø er det rundt 20 minutters kjøring til Ebeltoft by. Fra flere av sommerhusene i Fuglsø er det dessuten utrolig utsikt over det flotte landskapet. 
Strender i Ebeltoft

Moro på stranden

Når sommerværet er på plass i Danmark er en dag på stranden noe av det beste som finnes. Du finner en rekke gode og barnevennlige strender i Ebeltoft. Noen av strendene passer også godt til fiske fra strandkanten, eller til en liten skattejakt etter rav, småstein og små krabber. Velger du å leie et feriehus om høsten, kan du ta på deg jakken og gå en forfriskende spasertur langs stranden, før du trekker deg tilbake i feriehuset og nyter en varm kopp kakao.

Feriehus med hund i Ebeltoft

Er hunden også med som feriegjest, så er utvalget av husdyrvennlige sommerhus i Ebeltoft og på Mols også stort. Det er derfor ingen grunn til at hunden skal gå glipp av spennende attraksjoner i Ebeltoft. Så uansett om dere reiser to eller en stor familie, så finner dere som den passende ramme for deres ferie i dette spennende området. Har dere allerede besøkt Ebeltoft, så finnes det mange andre flotte feriehus i Danmark.

Ofte stilte spørsmål om ferie i Ebeltoft

Hvor mange feriehus har NOVASOL i Ebeltoft?

NOVASOL har rundt 550 ferieboliger til leie i Ebeltoft, så du kan enkelt finne feriehus til neste ferie. Antallet kan variere noe fra år til år.
 

Bør jeg leie feriehus i Ebeltoft med barn?

Ebeltoft er en av de mest populære feriebyene for barnefamilier. Bo tett på Ebeltofts fantastiske strender, besøk spennende fornøyelsesparker eller gå tur i nasjonalparken Mols Bjerge.
 

Kan jeg leie feriehus i Ebeltoft nær havet?

Ja, når du leier feriehus i Ebeltoft, finner du mange hus beliggende mindre enn 250 meter fra vannet. I 2019 har NOVASOL over 170 feriehus i Ebeltoft tett på havet.
 

Finnes det gode sommerhusområder nær Ebeltoft?

Hvis du ikke finner feriehuset som passer dine behov i Ebeltoft, kan du også bo i følgende badebyer nær Ebeltoft:

  • Bønnerup Strand: Ca. 40 feriehus til leie
  • Grenå: Ca. 200 feriehus til leie. Bo rett ved én av Danmarks beste strender, Grenaa Sydstrand!
  • Fjellerup Strand: Ca. 100 feriehus til leie