search
N
| Forfatter
(Publisert første gang: )

Feriehus i Ebeltoft

I Ebeltoft/Mols-området i Østjylland er det tusenvis av muligheter for å kombinere spennende, morsomme og lærerike opplevelser. Gjennom NOVASOL kan du velge mellom et stort antall forskjellige feriehus i Østjylland, nærmere bestemt Ebeltoft, som gir et perfekt utgangspunkt for å oppleve et herlig område. Finn klassiske, danske feriehus som gir en følelse av sjarm og nostalgi, eller velg en stor og moderne feriebolig med innendørs basseng, boblebad og aktiviteter som biljard og dart, eller en herlig ferieleilighet ved for eksempel Øer Strand, et hyggelig ferieområde like utenfor Ebeltoft.

Ferieopplevelser i naturen

Noe av det som trekker feriegjester til Ebeltoft og Mols er den herlige naturen, og de fine strendene. Når du leier et feriehus på Mols er du alltid i nærheten av et flott turområde i vakker natur. Nasjonalparken Mols Bjerge er et fantastisk sted for hele familien, hvor barna kan løpe rundt i bakkene, mens de voksne kan nyte fantastiske utsikter. Dette er også et fint område å sette seg på sykkelen, hvor du kan få testet kondisjonen opp bakketerrenget. Ta med deg piknikkurven og et stort teppe, og finn et hyggelig område å ta lunsjen med hele familien.

Ferieopplevelser fra et feriehus i Ebeltoft

Moro på stranden

Når sommerværet er på plass i Danmark er en dag på stranden noe av det beste som finnes. Du finner en rekke gode og barnevennlige strender i Ebeltoft. Noen av strendene passer også godt til fiske fra strandkanten, eller til en liten skattejakt etter rav, småstein og små krabber. Velger du å leie et feriehus om husten, ta på deg jakken og gå en forfriskende spasertur langs stranden, før du trekker deg tilbake i feriehuset og nyter en varm kopp kakao.

feriebolig i Ebeltoft

Feriehus med hund i Løkken

Er deres hund også med som feriegjest så er utvalget av husdyrvennlige sommerhus i Ebeltoft og på Mols også stort, for selvfølgelig skal ikke hunden gå glipp av spennende attraksjoner i Ebeltoft. Så uansett om dere reiser to eller en stor familie , så finner dere som nevnt den passende ramme for deres ferie i dette spennende område. Har dere allerede besøkt Ebeltoft eller et annet sted på Mols, så ta en skikk på de mange andre flotte feriehus i Danmark for det er masse fantastiske feriedestinasjoner som ligger rett rundt hjørnet.