search

Feriehus på Fyn

Fyn som er Danmarks tredje største øy er et skjønt sted for leie av sommerhus i Danmark og en kan leie feriehus mange fantastiske steder i landet, men blir et sted beskrevet som direkte eventyrlig, er det Fyn. Ikke kun fordi H.C Andersen har trådt sine første spede skritt her, men også fordi den allsidige øyen tilbyr fantastisk natur, med flotte severdigheter og meget mer. Her er det sjanse for en eventyrlig sommerhusferie. Sommerhus på Fyn er primært plassert langs kilometervis av kyststrekninger, like fra hasmark i nord til Horne og Fåborg i syd. Deriblant finner man et meget fint, avvekslende landskap med idylliske byer og hus i syd, til fjorder i nord.

Feriehus på Fyn

Vakker natur og idyll

Så snart en forlater motorveiene, kan man merke den rolige, hyggelige atmosfæren, som kun finnes på Fyn. Naturen er generøs og idylliske landsbyer, med stråbelagte hus langs gatene som ligger på en stripe. Med mer enn 120 slott og gods er Fyn, og deres naboøyer Langeland og Tåsinge, noe helt spesielt som en må oppleve. På Fyn finner man også malerisk små-fiskerihavn og båthavn, som tilbyr mange sportsaktiviteter, surfing samt at det innbyr til en rolig spasertur. Man finner i tillegg velutbygde sykkelstier som det er verdt å benytte seg av. De flotte omgivelsene bidrar til å skape de rette rammene for en deilig ferie i deres feriehus. Her er det mulighet for å kombinere fullstendig ro og avslapping i feriehuset med utendørsaktiviteter som hele familien kan være med på.

Lei feriehus på Fyn

Sommerhus og aktiviteter

Med en feriebolig på Fyn i Danmark kan en glede seg til en lang rekke aktiviteter for både barn og voksne. Bl.a. Egeskov slott og Odense med bl.a. Odense Zoo, H.C. Andersens Hus og Danmarks Jernbanemuseum, hvor NOVASOLS gjester er så heldige å får rabatt.

Fyn er et eldorado for familieferier fylt med fart og spenning! Her finnes det er rekke aktiviteter for deg som vil prøve noe nytt og spennende. Hva med en gåtur på toppen av Den Gamle Lillebæltsbro? Prøv Bridgewalking Lillebælt, en annerledes opplevelse for den eventyrlystne. Bortsett fra Sydney Harbour Bridge, er dette det eneste stedet i verden du kan gå over en bro, 60 meter over bakken. 

Det som er ekstra deilig med å leie feriehus på Fyn, er det kort avstandene. Er man på ferie med barn, er det alltid en fordel at det ikke er så lange avstander mellom stedene man besøker. På Fyn ligger alle attraksjonene innen oppnåelige avstander så forholdene ligger til rette for å reise på dagsutflukter fra feriehuset.

Odense er også byen hvor en kan få styr på ferieshoppingen, og få tilfredsstilt sulten på en av byens mange restauranter.

Lei feriehus i Odense

Ferie med frihet

Når en leier feriebolig i Danmark, vil en få ubegrenset frihet. De fantastiske rammer, som et feriehus skaper gir muligheten for å planlegge den perfekte ferie familien drømmer om. Dere bestemmer helt selv hvordan dagene skal benyttes, enten om de skal brukes på utallige aktiviteter og besøk av flere severdigheter eller om en vil slappe av i ferieboligen og nyte å ha fri og være sammen. Mange velger også å benytte seg av et større feriehus, hvis hele den store familien skal samles til f eks. helgeturer. Disse ferieboligene kan ha plass til minst 20 personer og åpner for nye muligheter, når familien skal samles.