search

Feriehus på Rømø

Ta en tur over den lange demningen og opplev den idylliske øyen, Rømø. En perle for sommerhusferie i Danmark. Selv om det er en øy, er det fastlandsforbindelse i form av en 9 km lang demning, som gjør det enkelt å komme seg til og fra feriehuset. I likhet med flere andre øyer langs kysten av Sydjylland, regnes Rømø ofte som en av de nordfrisiske øyer.

En ferie på en øy er alltid en særegen ferie, for her hersker det en spesiell stemning, som preges av havet og den skjønne omkringliggende natur. Rømø er en av de mange spennende danske ferieøyer, og det er et hav av ferieopplevelser, severdigheter og aktiviteter på Rømø som passer for alle aldre og interesser. Fra deres ferieleilighet på Rømø vil det aldri være langt til noe spennende og nytt.

Opplevelser på Rømø

Nationalpark og dyreliv

Når ferien avholdes på Rømø, befinner man seg midt i Nasjonalparken Vadehavet, som er opplistet på UNESCOs oversikt over verdens beste nasjonalparker. Vadehavet er et velbevart og beskyttet naturområdet, som helt klart er et besøk verdt. Nasjonalparken er et viktig sted for mange fugler, som bruker området som hvilested når de hviler og vinteren er på vei. Det er også her du og familien kan oppleve det imponerende syn «Sort Sol», når millioner av fuglearten stær samles og trekker mot syd. På en tur rundt i det flotte vadehavsområde, vil du også kunne spotte små selhoder stikke opp av vannet, for i området er det mye sel. Nyt det, og bruk et par feriedager på å oppleve den vakre naturen her i Romø. Nasjonalparken har også hav, strand, klipper, planter, lyngområdet og et rikholdig dyreliv, som gir en god ferieopplevelse året rundt.

Lei ferieleilighet på Rømø

Severdigheter og utflukter

Får du lyst til å ta en tur over demningen til fastlandet, kan du besøke blant annet domkirkebyen Ribe eller hyggelige Tønder. Du kan også kjøre ned langs kysten og over grensen. Rømø ligger også kun en liten seiltur fra den tyske øyen Sylt der du kan nyte godt av øyens gode mat og spesialiteter på de lokale restauranter. I Lakolk kan du ta turen rundt på shoppingsenteret , hvor man både kan handle dagligvarer samt klær, sko, lokale spesialiteter og diverse feriesuvenirer. De mange fantastiske strendene på Rømø er jo også et besøk verdt. Reiser du med barn vil du like bilfrie Sønderstrand med sin fine sand og rene vann. Rømø har Nord-Europas lengste og bredeste sandstrand. Stranden er ca. 12 km land og mellom en og tre km bred. Her er det boltreplass til alle! Om sommeren skal det bygges sandslott, plaskes i vannet og slappe av i solen. Når du og familien velger å leie feriebolig i Danmark, er det også de beste forutsetninger for å få utsikt til havet direkte fra terrassen – bedre blir det nesten ikke.

Familievennlig ferie i feriehus

Hos oss kan du bestille et barnevennlig feriehus med barneseng, barnestol, huske og sandkasse, samt andre ting som lekestue, trampoline og Playstation. NOVASOL tilbyr også feriehus med biljardbord, bordtennis, air hockey og fotballbord, perfekt for deg som ønsker en aktiv familieferie. For de badeglade har vi også badelandhus, som gir deg gratis inngang til et badeland eller en svømmehall i nærheten av feriehuset ditt. Her ligger alt til rette for en glad familieferie i et feriehus på Rømø!  

En ferie på Rømø er ikke komplett dersom familiens firbente medlem må være igjen hjemme. Vi tilbyr husdyrvennlige feriehus der Fido er hjertelig velkommen. Fra 1.oktober til 31.mars er det ikke pålagt båndbruk på Rømø, noe som betyr at hunden din kan nyte ekstra godt av de vakre strendene og strekke beina ved havet. Danmark er et veldig hundevennlig land og her finnes blant annet ekstra tilrettelagte hundeskoger hvor hunden kan løpe fritt. Vi tror at hunden vil trives like godt på feriehusferie i Danmark som deg!

Veien til ferie på Rømø

NOVASOL leier ut mange ulike sommerhus på Rømø og vi hjelper gjerne alltid med å finne et feriehus som passer til deg og familien. På Rømø har NOVASOL et eget servicekontor, som faktisk er det første huset man møter når man kommer i land fra demningen. Du er også velkommen til å kontakte kontoret på Rømø, for råd og gode ideer til deres sommerhusferie på Rømø. Alle NOVASOLs sommerhus i Danmark er privateid, hvilke gir en særlig variasjon blant våre feriehus.

Lei feriehus på Rømø

Ferie med frihet og muligheter

Noe av det beste med å leie feriehus i Danmark er at du legger opp ferien selv, etter eget ønske. I et feriehus kan man stå opp når man vil, spise frokost i sengen og bade i bassenget selv etter at solen har gått ned. Og det er ikke uten grunn at det er så populært med feriehusutleie blant barnefamilien, da det danner trygge rammer for barnelek og familiehygge.

Lei et NOVASOL feriehus i Europa denne sommeren og ta med familien på en uforglemmelig sommerferie i Rømø!