search

Feriehus og ferieleiligheter i Buzet

Buzet er en døsig, liten landsby i det nordlige Istria. Landsbyen ligger på en bakketopp i et kupert, grønt landskap nær grensen til Slovenia. Her venter sjarmerende steinhus, trange gater og en spennende kulturhistorie som strekker seg flere tusen år tilbake i tid. Området er den selvoppnevnte trøffelhovedstaden i Kroatia, med Buzet som sentrum i den trøffelelskende regionen. Her kan du oppleve trøffelfestivalen hvert år i september. For å markere starten på den hvite trøffelsesongen lager de lokale innbyggerne hvert år en kjempestor omelett med over 2000 egg og 10 kilo trøfler. Se NOVASOLs feriehus i Buzet og oppdag dette fantastiske området på din neste ferie. 

Aktiviteter og opplevelser nær feriehuset

Buzet er i dag en av de viktigste knutepunktene i det nordlige Istria, og området er spesielt kjent for sine trøfler og fantastiske muligheter for sykkel – og vandreturer i Mirna-dalen. Buzet ligger ved foten av fjellene Cicarija, og ved kilden til landets største elv, Mirna. Byen ble først grunnlagt av romerne i år 177 f.Kr. De reiste bymurer, kirker og store porter, som du kan se ruinene av i dag. Her ligger det med andre ord til rette for spennende kulturhistoriske opplevelser i løpet av ferien. 

Hvis du ønsker litt mer fart og spenning i løpet av oppholdet, eller rett og slett bare en dag på stranden, kan du ta turen til de nærliggende byene Porex, Novigra og Opatija. Hvis du ønsker en ren sol – og badeferie i Kroatia, er kanskje ikke Buzet riktig reisemål for deg. Om du derimot søker et opphold fylt med kultur, historie, vakre naturomgivelser og fantastisk mat, er dette feriedestinasjonen for deg. På de lokale kroene og restaurantene får du servert lokale delikatesser og lokal vin – en opplevelse du ikke må gå glipp av i løpet av ferien. 

Finn feriehus i Buzet, Kroatia

Hvorfor velge Kroatia som din neste feriedestinasjon?

Vurderer du å leie et feriehus i Kroatia til din neste ferie? Kroatia har seilet opp som én av nordmenns feriefavoritter. Det er kanskje ikke så rart, ettersom landet kan by på fantastiske forhold for badeferie, spennende kulturhistorie, vakre naturopplevelser og gode aktivitetsmuligheter. Kroatia har alt uansett hva du ønsker å fylle feriedagene med! 

Feriehus og ferieleiligheter i Buzet 

Se NOVASOLs ferieboliger i Istria neste gang du skal på ferie i Sør-Europa. Vi tilbyr et stort og variert utvalg med alt fra feriehus i små, døsige landsbyer på den kroatiske landsbygda, til moderne ferieleiligheter i de travle byene. Velg for eksempel et stort feriehus med eget svømmebasseng til ferien – det vil garantert falle i smak hos de minste. I mange av våre ferieboliger i Kroatia er det dessuten tillatt med husdyr. Dette finner du mer informasjon om i beskrivelsen av hver feriebolig. 

NOVASOL formidler mange hyggelige steinhus i lokal stil, der du virkelig får et innblikk i det autentiske Istria. Uansett hva du ønsker på ferien, har vi garantert ferieboligen som passer deg og dine behov. Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Buzet!