search

Feriehus i Frankrike

Frankrike er landet for kjærlighet og lidenskap. Den unike atmosfæren i Frankrike, med rikt kulturliv og førsteklasses mat- og vinutvalg lokker utallige nordmenn til landet hvert eneste år. Med NOVASOL feriehusutleie i Europa kan dere velge blant et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter i Frankrike. Ved å leie feriehus i Frankrike med NOVASOL får dere muligheten til å skreddersy deres ferie. Opplev de vakre områdene i Frankrike og nyt det franske kjøkkenet på lokale restauranter, eller tilbered deilige franske fristelser på deres egen terrasse i feriehuset.

Hvor skal jeg leie feriehus i Frankrike?

Vi har feriehus i alle ved alle de mest attraktive feriedestinasjonene i Frankrike. Ønsker du en aktiv ferie i naturskjønt landskap, kan Rhône Alpes være et passende sted å leie feriehus. Ønsker du derimot en ordentlig badeferie ved langstrakte strender i varmt middelhavsklima, har vi en rekke feriehus ved den franske riviera. Vi har feriehus for enhver smak! Bonderomantiske feriehus i Bretagne, luksuriøse ferieleiligheter ved Middelhavet og idylliske ferieboliger på Korsika som er omgitt av slående vakre omgivelser. Eller hva med å leie en ferieleilighet midt i hjertet av Paris?

Feriehus i Frankrike

Kjærlighet, Champagne og gourmetretter

Kjærlighet og champagne, hvite langgrunne sandstrender og høye stupbratte fjell, café au lait og herlige gourmetretter - hvis du ønsker å leve det gode liv på din ferie, så er Frankrike et opplagt feriemål og NOVASOLs feriehusutleie et godt valg. I Frankrike kan du nyte god vin og fantastiske måltider, bade i Middelhavet, promenere langs rivieraen, dra på lange fotturer i flott og ekstremt variert natur, besøke kjente museer og historiske steder, shoppe og oppleve hele spekteret fra fin til folkelig kultur. Hvis du har ditt eget feriehus til rådighet, så kan du helt selv bestemme når du vil ut og oppleve og når du helst bare vil være hjemme og slappe av, grille middagen på terrassen eller i hagen eller ta en dukkert i husets utendørsbasseng - for det har mange av NOVASOLs feriehus.

Kulturopplevelser i Frankrike

Frankrikes eksepsjonelle kulturarv

Frankrike har en eksepsjonell kulturarv, til glede for sine besøkende. Blant de mest besøkte stedene er Louvre, Eiffeltårnet, Notre Dame og Disneyland Paris. Men for naturelskere finnes det også et mangfoldig utvalg av landskap, regioner med svært spesielle severdigheter, 2000 km med kystgrense som grenser til tre hav, eksepsjonelle skiområder og velstelte parker. Ta deg god dit og nyt din ferie. Vi i NOVASOL leier ut ferieboliger til vennepar, familie, single og kjærestepar, og du velger akkurat hvilket sted i Frankrike du vil besøke!

Kulturarv og unikt landskap fra nord til sør

Grenseområdene i Belgia til Brittany, fra Alsace til den franske Riviera, vingårdene i Bordeaux til Pyreneene, hver region i Frankrike har sine kultur, tradisjoner og funksjoner. Hvis du vil feriere i Frankrike finnes det flere aktiviteter fra nord til sør: fotturer, skiturer om vinteren, bading om sommeren, sportslige aktiviteter, gastronomiske restauranter, shopping, oppdagelse av vin, slott og mye mer. Vil du ha feriebolig på landet eller ved stranden? Leilighet i byen for å oppdage den urbane turisme, trendy butikker og restauranter? Kontakt oss, og vi vil finne en feriebolig som tilfredsstiller dine behov!

Naturomgivelser i Frankrike

Fra hav til fjell i Frankrike

I Frankrike finner du alt fra de franske alpene i regionene Provence-Alpes-Côte d'Azur og Rhône-Alpes til middelhavskysten med de kjente byene Cannes, Nice og Var og vestkysten med Charantes, la Rochelle og normandie. I alpene finner du Vest-Europas høyeste fjell, Mont Blanc, som befinner seg ca. 4.800 meter over havet. De franske alpene har flere populære skidestinasjoner som Grenoble, Chamonix, Annecy og Chambéry. Her kan du benytte muligheten til en skikkelig skiferie i de franske alpene!

Middelhavskysten er et populært feriemål blant nordmenn om sommeren, og ferien legger opp til bading, soling, shopping og restaurantbesøk med deilige franske gourmetretter og smakfull vin. Med et feriehus i Ile-de-France med eget basseng kan du sikre en følelse av luksus på ditt opphold, samtidig som det inviterer til aktiviteter og morsomme feriedager for store som små.

Øyferie i Frankrike

Frister en fransk øyferie? Da er øyen Korsika å anbefale, som er Frankrikes største ferieøy. Øyen er plassert i Middelhavet vest for Italia og er ikke langt unna den italienske øyen Sardinia, men har vært under fransk styre i mange år. Korsika frister med deilige strender, sjarmerende byer og smakfull fransk mat. Det er heller ikke like turistfullt som de kjente greske og spanske øyene. Så vil du komme deg vekk fra den klassiske nordmannssydenferie er dette stedet perfekt for deg.

Øyas mest kjente innbygger gjennom historien er Napoleon. Går ferieturen til Korsika kan du også besøke stedet hvor Napolen ble født og vokste opp, Musée National de la Maison Bonaparte, som ligger i byen Ajaccio. Byen Porto er nedfelt UNESCOs verdensarvliste i Frankrike og er helt klart verdt et besøk dersom turen går til Korsika.

Lei feriehus eller ferieleilighet ved Côte d'Azur

Feriehus ved Côte d'Azur

Ferieparadiset ved den franske rivieraen blir stadig mer populært blant solhungrige nordmenn. Og ikke uten grunn - området er kjent for å være et av de mest eksklusive feriestedene med flere av de mest populære attraksjonene i Frankrike. Vi har en rekke feriehus og ferieleiligheter ved Côte d'Azur, både i Cannes, Nice og Var. Côte d'Azur er spesielt kjent for å være et av verdens mest ettertraktede yacht- og cruiseområder og stedet har blitt en eksklusiv feriedestinasjon med det du kan ønske deg av luksus. Her kan du ta en dukkert i feriehusets basseng, nyte lokale franske bakevarer og et duggfrisk glass Chablis på deres helt egne terrasse i feriehuset.

Ferieleilighet i storbyene

NOVASOL har ikke bare storslåtte bassenghus ved kysten av Frankrike og idylliske feriehus ved sjarmerende landsbyer, vi har også urbane leiligheter midt i hjertet av landets største byer! Utvalgte av leilighetene tilbyr til og med alternativ ankomst og miniferie hele året, noe som betyr at dere kan leie leilighetene for kun tre døgn dersom dere ikke har muligheten til å reise bort en hel uke. Og hva er vel bedre enn å leie en ferieleilighet i byen og oppleve flotte severdigheter, distrikt med eksklusive moteforretninger, boblende champagne og deilige makroner! Flere av våre leiligheter har gåavstand til kjente attraksjoner og handlegater.

Kvalitetssikrede feriehus

Vi arbeider hardt for å kunne tilby det aller beste til våre kunder. Derfor kvalitetssikrer vi alle våre feriehus og ferieleiligheter ved å ha NOVASOL-ansatte som reiser rundt omkring i Frakrike for å kvalitetssikre våre feriehus i Frankrike slik at du og ditt reisefølge skal få en best mulig ferieopplevelse i deres feriebolig. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om å leie feriehus i Frankrike. NOVASOL er alltid klar for å hjelpe deg med din ferie i Europa.