search

Feriehus og ferieleiligheter i Frankrike

En ferie i Frankrike kan være så uendelig mange ting. Velg en romantisk helgetur til Paris, skiferie i Alpene, vingårdsferie i Bordeaux, familieferie ved den franske Riviera eller opplev arrangementer, som Tour de France. Mulighetene er mange, men én ting er sikkert; en ferieleilighet eller feriehus fra NOVASOL vil danne det perfekte utgangspunktet for ferien. Nyt det fantastiske ferielandet Frankrike - du vil garantert tilbake flere ganger i løpet av livet. 

Leier du en feriebolig i Frankrike, venter storslåtte opplevelser, som du garantert ikke vil glemme. Nyt landets berømte gastronomi, verdenskjente severdigheter og spektakulære naturomgivelser – alt dette med en komfortabel feriebolig som base.  

 

Attraksjoner og severdigheter i Frankrike

Frankrike har en eksepsjonell kulturarv, og det finnes en lang rekke attraksjoner og severdigheter i landet. Bare i Paris alene finnes det over 100 museer, og det skal derfor litt til for å få med seg alt. Det er likevel noen av museene som bør oppleves i løpet av livet. Leier du et feriehus nær Paris kan du besøke verdenskjente museer som Le Grand Palais, Louvre, Musée d’Orsay og Centre Pompidou. Det er vel heller ingen som besøker metropolen Paris uten å se Eiffeltårnet og katedralen Notre-Dame. Reiser du med barn, eller vil oppfylle en barndomsdrøm for deg selv, kan du besøke Disneyland Paris. 

Det finnes utallige attraksjoner også utenfor hovedstaden. Legger du ferien til regionen Île-de-France, kan du for eksempel besøke slottet i Versailles. Det storslåtte palasset vil helt klart være en opplevelse du sent vil glemme. 

Ved kysten av Normandie ligger øya Le Mont-Saint-Michel, som opprinnelig er en tidevannsøy. Øya har vært bebodd siden 500-tallet, og er i dag en av Frankrikes kjente landemerker. Øya er også på UNESCOs verdensarvliste og blir årlig besøkt av flere millioner turister. 
 

Lei feriehus nær de franske Alpene


Ferieboliger i vakker natur i Frankrike

For naturelskere finnes det et mangfoldig utvalg av landskap, regioner med svært spesielle severdigheter, 2000 kilometer med kystgrense som grenser til tre hav, eksepsjonelle skiområder og velstelte parker. 

Legger du ferien til en feriebolig i Loire-dalen, også kalt «Frankrikes hage», kan du bo i et UNESCO-listet område. Her venter frodige skogsområder, grønne enger og dyrkede vinmarker. Elven Loire slynger seg gjennom landskapet og gir liv til alt rundt seg. Området var i tidligere tider en foretrukket destinasjon for de kongelige og adelen, og i dag kan du se en rekke slott, borger og parkanlegg. Ikke gå glipp av et besøk til  

Provence står på mang en liste over drømmedestinasjoner. Regionen har inspirert mange kunstnere med sin skjønnhet; Cézanne, Matisse, Chagall og Picasso er bare noen av dem. Leier du et feriehus i Provence venter det fantastiske naturopplevelser, og regionen med sine lavendelenger, olivenlunder og grønne åser, vil helt klart få en spesiell plass i dine ferieminner. Her tilbringes dagene på solfylte terrasser med en god vin i glasset, eller på skattejakt på en av de mange markedene. Landsbyer som Aix-en-Provence, Arles og Avignon er alle verdt et besøk dersom du legger ferien til Provence.

Visste du at de franske vinmarkene totalt dekker et område på rundt 10.000 km2? Fransk vin har lenge vært i verdenstoppen og en ferie i Frankrike inneholder gjerne et glass eller to. Du finner mange spennende vinregioner i Frankrike. Opplev de fantastiske vingårdene og vakre vinmarkene i løpet av oppholdet. 
 

NOVASOL formidler ferieboliger i Provence


Aktiv ferie i Frankrike ved de franske Alpene

Når en snakker om aktiviteter i Frankrike er nok de franske Alpene det første du tenker på. Den franske delen av Alpene ligger i regionene Provence-Alpes-Côte d'Azur og Rhône-Alpes. Alpene er perfekt for en aktiv ferie, både sommer som vinter. De franske alpene har flere populære skidestinasjoner som Grenoble, Annecy og Chambéry. Her kan du benytte muligheten til en skikkelig skiferie i de franske alpene! Fjellkjedens aller høyeste fjell, Mont Blanc, ligger i Frankrike.  Under Mont Blancs topp ligger det kjente skistedet Charmonix. Legger du ferien til en av NOVASOLs feriehus i Rhône-Alpes befinner du deg nær aktivitetsmuligheter, som ski, klatring, fotturer og mye mer. 


Ferie i Frankrike med barn

Tenker du å ta med barna på ferie, bør du se våre ferieboliger i familievennlige Frankrike. Leier du for eksempel et feriehus i Côte d' Azur, også kalt den franske Riviera, venter storslåtte ferieopplevelser for store og små. Det subtropiske middelhavsklimaet gir lange somre og milde vintermåneder. Her er det godt å feriere hele året rundt. På den 20 mil lange kyststrekningen sør i landet, kan du blant annet besøke kjente steder som Nice, St. Tropez og Cannes, samt fantastiske Antibes og Hyeres. 

En ferie i Frankrike med barn handler ofte om sol, strand og bad, men det finnes også mange attraksjoner som egner seg godt for de minste. Du kan fortsatt ta med barna til Frankrikes mest kjente severdigheter, men det kan være greit å avstå fra de guidene turene og andre «kjedelige» ting. Et besøk til for eksempel Disneyland Paris er midt i blinken for små og store. 
 

Lei feriehus eller ferieleilighet ved Côte d'Azur


Feriehus med eget svømmebasseng i Frankrike

NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger i Frankrike, og en del av disse har eget svømmebasseng. Et eget svømmebasseng vil garantert være midt i blinken for hele familien. Slapp av med en god bok ved bassengkanten, mens barna leker bekymringsfritt i vannet. 


Ferieleilighet til storbyferien

NOVASOL har ikke bare storslåtte bassenghus ved kysten av Frankrike og idylliske feriehus ved sjarmerende landsbyer, vi har også urbane leiligheter midt i hjertet av landets største byer! Noen av leilighetene tilbyr til og med alternativ ankomst og miniferie hele året, noe som betyr at dere kan leie leilighetene for kun tre døgn dersom dere ikke har muligheten til å reise bort en hel uke. Og hva er vel bedre enn å leie en ferieleilighet i byen og oppleve flotte severdigheter, distrikt med eksklusive moteforretninger, boblende champagne og deilige makroner! Flere av våre leiligheter har gåavstand til kjente attraksjoner og handlegater.
 

Øyferie i Frankrike - lei feriehus på Korsika


Øyferie i Frankrike

Frister en fransk øyferie? Da kan du leie feriehus på øya Korsika, som er Frankrikes største ferieøy. Øya er plassert i Middelhavet vest for Italia og er ikke langt unna den italienske øyen Sardinia, men har vært under fransk styre i mange år. Korsika frister med deilige strender, sjarmerende byer og smakfull fransk mat. Det er heller ikke like turistfullt som de kjente greske og spanske øyene. Så vil du komme deg vekk fra den klassiske turistdestinasjonen, er dette stedet perfekt for deg.

Øyas mest kjente innbygger gjennom historien er Napoleon. Går ferien til Korsika kan du også besøke stedet hvor Napoleon ble født og vokste opp, Musée National de la Maison Bonaparte, som ligger i byen Ajaccio. Byen Porto er nedfelt på UNESCOs verdensarvliste i Frankrike og er helt klart verdt et besøk dersom turen går til Korsika.


NOVASOL feriehus og ferieleiligheter i Frankrike

NOVASOL formidler feriehus og ferieleiligheter over store deler av Frankrike. Vårt utvalg er stort og variert, og du finner blant annet slott, vingårder, klassiske feriehus og moderne ferieleiligheter i vårt sortiment. 

Vi gjør alltid vårt ytterste for å kunne tilby det aller beste til våre kunder. Alle våre feriehus og leiligheter i Europa er kvalitetssikrede av våre medarbeidere. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice dersom du har spørsmål vedrørende våre feriehus i Frankrike. NOVASOL er alltid klar til å hjelpe deg å oppfylle din franske feriedrøm