search

Hytte i Ringsaker

Ringsaker strekker seg langs østbredden av Mjøsa og inkluderer blant annet Brumunddal, Moelv og vinterparadiset Sjusjøen. Om du ønsker kan du fylle en ferie i Ringsaker med museumsbesøk, idrettsaktiviteter, fiske, shopping eller ingenting. Det er det som gjør våre hytter så egnede for norgesferier. Du velger selv hvordan du vil planlegge oppholdet, om det skal inneholde mange eller ingen aktiviteter. Bestill en hytte i Ringsaker til din neste ferie med NOVASOL.

Opplevelser og aktiviteter

Når du leier hytte i Ringsaker, er du aldri langt fra spennende opplevelser. Ringsaker grenser til både Hamar og Lillehammer, steder som tilbyr et stort utvalg av aktiviteter for store og små.

Norges største innsjø, Mjøsa, har svært gode muligheter for fiske fra land eller båt. Her er det registrert over 20 fiskearter, blant annet storørret. 
På sommeren kan du tilbringe varme dager ved Mjøsa, eller ta turen ut til Norges største innlandsøy, Helgøya. Den hjerteformede øya midt i Mjøsa er en sann idyll, som må oppleves på ferie i Hedmark. Her kan du dra på gårdsbesøk, smake lokalprodusert mat og drikke eller bare nyte den vakre naturen. 

Sjusjøen er et aktivitetseldorado gjennom hele året. På vinteren kan Sjusjøen skilte med gode mengder snø og fantastiske skiforhold. Her kan du bo tett med skiløpene rett utenfor hyttedøren på stedet som flere ganger har blitt kåret Norges beste langrenndestinasjon. På sommeren kan du benytte deg av varierte turløyper i skog og fjell, til fots eller på sykkelsetet. På Sjusjøen finner du alt du trenger for en vellykket hytteferie; restauranter, barer, butikker og skisenter. Dersom du ønsker å tilberede maten selv, har våre hytter og leiligheter fine kjøkken med det du trenger av utstyr. 

Vil du prøve noe nytt? Lei en hytte på Sjusjøen, og du kan bli med på noen av aktivitetene og utfluktene som tilbys i området. Bli med Sjusjøen Husky Tours på en tur du sent vil glemme. Her har du muligheten til å oppleve naturen fra ditt eget hundespann. En flott aktivitet som passer for hele familien!

Ringsaker har også et stort utvalg av aktiviteter som fiske, ridning, sykling, kanopadling, kiting, jakt og fiske. 

Lei feriehus ved Sjusjøen i Ringsaker

Attraksjoner og severdigheter

Hamar har mye å tilby den historie – og kulturinteresserte. Ta turen ut til Domkirkeodden der du blant annet kan se ruinene av domkirken, se over 60 antikvariske bygninger fra bygdene rundt byen og få en omvisning av syngende guider. Her har du mulighet til å lære noe nytt og spennende i idylliske omgivelser - Domkirkeodden har nemlig tidligere blitt kåret til et av verdens vakreste museer. Her arrangeres også Hamar Middelalderfestival i juni hvert år. 

Besøk Prøysenstua, husmannsplassen  der forfatter og visekunstner Alf Prøysen ble født og vokste opp. Ikke langt fra huset ligger Prøysenhuset, et museum og kulturhus som forteller historien om kunstnerens liv. 

I OL-byen Lillehammer  kan du blant annet ta turen innom Norges Olympiske Museum, hvor du blant annet får vite mer om olympisk historie. Du kan også besøke alle anleggene som ble brukt under OL i ’94. 

Hytte i Ringsaker

Våre hytter i Hedmark finner du tett på områdets vakre natur, og mange av dem ligger nær skiløyper og vandreruter. En feriebolig fra NOVASOL gir deg et godt utgangspunkt for å utforske både Ringsaker og de omkringliggende områdene. Du kan enkelt finne din neste ferie i Norge med søkefunksjonen på våre nettsider. 

Din trygghet er viktig for oss, og vi har derfor inkludert vår Sikkerhetspakke i alle bookinger. Denne kan du lese mer om i våre leiebetingelser.