search

Feriehus og ferieleilighet i Marbella

En av de mest populære byene på Costa del Sol er Marbella - ofte kalt Spanias svar på St. Tropez. Dette eksklusive ferieområdet tiltrekker seg mange besøkende hvert år, inkludert de berømte og velstående. Nyt atmosfæren, det solfylte været, små tapasbarer og restauranter fra en ferieleilighet eller et feriehus. Vandre gjennom de trange gatene hvor du finner sjarmerende og små butikker, eller besøk den eksklusive havnebyen Puerto Banus for designerbutikker og havnen.

Feriehus og strandliv i Marbella

En ferie i Marbella, og på Solkysten generelt, er ikke komplett uten en dag eller to på stranden. Costa del Sol er kjent for sine mange sandstrender, og mange av de aller fineste finner du i Marbella. Vi kan nevne for eksempel Bounty beach, Playa de Rip Real, Playa de Alicate og Nueva Andalucia.

Nikki Beach er kjent for mange. Dette er stedet for deg som vil bade i luksus, bokstavelig talt, mens du nyter et eller to med bobler. Nikki Beach finner du ved Playa de Zaragoza, og et besøk kan ende opp med å koste deg noen kroner.

Feriehus eller leilighet i Marbella

Attraksjoner og aktiviteter

Marbella er ikke bare en by for deg som ønsker luksus, sol eller fest, det er ikke minst en veldig vakker by med en spennende historie. Her er det gode muligheter for en ferie som inneholder mange ulike elementer.

Du må ikke gå glipp av den hyggelige gamlebyen Casco Historico. Her finner du Placa de los Naranjos, eller Appelsinplassen, som er et naturlig samlingspunkt. Her kan du kjøpe noe å drikke eller spise, mens du nyter duften av appelsinblomster og synet av vakker arkitektur. Gå en tur langs flotte Paseo Maritimo, en populær strandpromenade. Her kan du ta en kveldstur, en løpetur på morgenen eller bare se på folkene som rusler forbi.

Spania er også rett destinasjon for deg som søker en golfferie i Europa. Spania er en helårsdestinasjon, og egner seg derfor ypperlig for golfreiser. Marbella er et paradis for golfentusiasten – her kan du velge mellom over 60 golfbaner.

Skal du på ferie til Marbella med barn?

Ferieperlen Marbella ligger i Malaga-provinsen i Andalucía, og er kanskje ikke kjent for å være Spanias største familiedestinasjon. Marbella er likevel en fin destinasjon for deg som søker en litt utradisjonell ferie i et feriehus i Europa. Leier du en feriebolig med svømmebasseng, kan hele familien nyte ferieluksus i private rammer. Vi tilbyr både feriehus med helt eget basseng og ferieleiligheter med tilgang til felles basseng. For barnefamilier gir dette ekstra frihet - nyt litt alenetid sammen på feriehusets veranda eller ta en dukkert i basseng etter at barna har lagt seg. 

Det er mange ting å gjøre for deg som søker et feriehus ved Costa del Sol med barn. Ta turen til Tivoli World, cirka 35 minutter utenfor Marbella, eller til parken Selwo Aventura, der du kan se 2000 dyr fra hele verden. Aventura Amazonia Marbella tar deg opp i trærne, og gir små og store mulighet til å prøve ulike utfordringer og zipline høyt over bakken. Ikke minst barn veldig glade i strand og vann, og her er det få steder som slår Marbella.

Lei et feriehus eller leilighet med basseng

Steder å besøke

Besøk populære Puerto Banus på ferien. Her finner du også en rekke restauranter langs havnen, og her kan du til et måltid nyte de dyre luksusbåter og biler. Det finnes også en rekke barer langs havnen og i sidegatene, så er du i slaget og klar for en fest er dette det rette stedet! Prisene på mat og drikke er nok tilsvarende som hjemme i Norge, kanskje noe billigere. I tillegg finnes det en rekke større klubber, men disse er mer spredt rundt i Marbella utenfor havnebyen Puerto Banus, så her lønner det seg å ta en taxi. Litt lenger inn i Puerto Banus utenfor selve havnen finner du også et marked, og her kan du finne billige spanske skatter dersom du vil ha med noe fint hjem fra ferieturen i Spania. Ingenting er vel bedre enn å komme hjem med smykker og klær som venninnegjengen ikke har likedan.

Hvordan komme seg til Marbella?

Du kan enkelt ta deg fra flyplassen i Malaga til Marbella. Flyplassen ligger 55 kilometer unna byen, og du kan ta buss eller taxi.Lei et feriehus i Marbella for et innslag av det eksklusive livet. Legg ferien til Marbella om du virkelig vil nyte det gode liv i et feriehus i Spania.