search

Feriehus i Danmark

Danmark har gjennom årene blitt en favorittdestinasjon blant ferielystne nordmenn. Leie av feriehus i Danmark gir det perfekte utgangspunktet for familieferien. De har beliggenhet i idylliske sommerbyer, i umiddelbar nærhet til sandstrender og med muligheter for aktiviteter og attraksjoner for hele familien. NOVASOL har leid ut feriehus og ferieleiligheter i Danmark i over 40 år og har derfor førsteklasses ekspertise innen feriehusutleie. 

Overnatting i Danmark

Når du bestiller overnatting gjennom oss, vil du oppdage at våre feriehus ligger i naturskjønne omgivelser ved havet, og innbyr til herlige feriedager med sol, sommer og strandliv. Danmark har blitt svært populært blant norske turister grunnet de flotte omgivelsene med sanddyner og blått hav. Reis til Danmark med familie og venner, og skap uforglemmelige ferieminner sammen - ”Det er dejlig å være norsk - i Danmark”.

Hvor i Danmark skal du reise med barn?

Danmark er ikke bare et ferieparadis for de voksne - det også en storfavoritt blant barn! Det er kanskje ikke så rart, ettersom du finner noen av Skandinavias aller beste fornøyelsesparker her. LEGOLAND, Djurs Sommerland og BonBon-Land er bare noen av stedene der nye sommerminner skapes for små og store. Vi kan også nevne attraksjoner som Tivoli og Zoologisk Hage i København, Lalandia Aquadome i Rødby og Den Blå Planet i Kastrup. 

Ser du etter passende overnatting  i Danmark til familieferien? Vi har noe for enhver smak! Alt fra mindre, rimelige hus perfekt for små familier, til store og luksuriøse hus som rommer hele storfamilien. En rekke av våre feriehus i Danmark kan vise til et bredt aktivitetstilbud, som passer ypperlig om man reiser med barn. Flere av våre hus kan blant annet vise til fasiliteter som innendørs badebasseng, badstue, biljard og bordtennis. Vi har også ferieboliger med gratis inngang til badeland, fri tilgang til internett, og barnevennlige feriehus. Dere kan også leie et feriehus med basseng og skal deres eget vanneldorado! Man kan også oppnå gunstige kundefordeler i Danmark ved leie gjennom NOVASOL, som blant annet redusert pris på flere fornøyelsesparker, ferger og museum.

Lei feriehus i Danmark med hele familien

Ferie i Danmark uten barn

Er det på tide med et avbrekk fra hverdagen, og en avslappende voksenferie? Vi har også feriehus i Danmark som er velegnet for ferie uten barn, enten det måtte være en parferie eller med vennegjengen. Mange av våre feriehus og ferieleiligheter i Danmark har beliggenhet tett på naturen, ved skog, sjø og strand i vakre omgivelser. Ønsker man å reise på ferie med hund er dette også mulig flere steder. Dersom dere ikke har mulighet til å reise fra lørdag til lørdag, tilbys det også alternativ ankomst ved flere av våre ferieboliger, hvor man selv bestemmer ankomstdagen. Disse må bestilles minimum 28 dager før ankomst.

Lei feriehus i Danmark nær stranden og havet

Attraksjoner og severdigheter

Hele familien kan se frem til et stort utvalg av spennende severdigheter og attraksjoner i Danmark. Nyt friheten på to hjul i sykkellandet Danmark, eller kanskje du vil bo i en feriebolig tett på golfbanen? Ved leie av feriebolig gjennom NOVASOL, får du samtidig ekstra gode rabatter på flere spennende attraksjoner som er populære for både store og små. Blant våre kundefordeler i Danmark nyter du godt av rabatter hos LEGOLAND, Djurs Sommerland og Knuthenborg Safaripark, i tillegg til fergetransport med Stena Line og DFDS Seaways. Danmark har også mye å by på for den historie- og kulturinteresserte gjesten, med 7 forskjellige steder på UNESCOs verdensarvliste, og vakre byer og byggverk over hele landet.

Aktiv ferie i Danmark

Vårt naboland i sør er et ideelt reisemål om du vil holde deg aktiv i ferien. På tvers av landet finner du fantastiske sykkelstier og terreng perfekt for å oppleve landet fra sykkelsetet. Danmarks terreng er også ideelt for golf, og du finner fantastiske golfbaner i hele landet. Vil du ikke prøve deg på 18-hullsbanene finner du også minigolfbaner i de aller fleste feriehusbyer i Danmark, som byr på morsomme feriedager for hele familien.

Uansett hvor i Danmark du vil bo, så er det aldri mer enn 50 km til havet. Danmark er et av Europas minste land, og nordmenns favorittdestinasjon når ferien skal planlegges. Noen av de absolutte favorittene våre er Skagen, Marielyst, Blåvand og den fantastiske øya Bornholm. Når Europas beste sandstrender skal kåres dukker stadig noen av Danmarks strender opp helt i toppen. Strendene er perfekte for både late feriedager og forskjellige vannsporter og aktiviteter. Flere steder i Danmark finner du også det vakre bølgede landskapet og klittene med sanddyner. Lei en feriebolig i Danmark gjennom NOVASOL feriehusutleie, og se frem til en opplevelsesrik ferie for hele familien.

Ferie i Danmark - du er aldri mer enn 50 km fra vannet

 

Hvor i Danmark skal jeg leie feriehus?

De forskjellige regionene i Danmark byr på noe for enhver smak. På ferie i Jylland kan du blant annet besøke steder som Skagen, Ebeltoft, Aarhus og Esbjerg, og ikke minst legge et besøk til en av de mange fornøyelsesparkene som finnes i regionen, som LEGOLAND og Fårup Sommerland. Fortsetter du østover, over Lillebæltsbroen, kommer du til Fyn, ‘Danmarks grønne hage’, hvor du kan bli med på en kulinarisk reise og oppleve fantastisk mat og råvarer, kjent langt utenfor Danmarks landegrenser. På ferie på Sjælland finner du blant annet hovedstaden København, og noen av landets mest populære fornøyelsesparker, som BonBon-Land og Tivoli.

Sør for Sjælland ligger øyene Lolland, Falster og Møn, som med sin fantastiske natur og sjarmerende byer er svært populære reisemål blant feriehusgjester fra Norge og andre land. I tillegg må eventyrlige Bornholm nevnes. Den kontrastfylte øya i Østersjøen er en yndet feriedestinasjon, og med sine klipper, sandstrender og vide dyner blir Bornholm ofte omtalt som Danmarks vakreste øy. Et sommerhus på Bornholm gir et perfekt utgangspunkt for en opplevelsesrik ferie på øya.

Lei feriehus eller leilighet på Sjælland og opplev København

Feriehusferie året rundt

Sommermånedene er utvilsomt de mest populære månedene for leie av sommerhus i Danmark, på grunn av sin fine beliggenhet mellom Østersjøen, Nordsjøen og Vesterhavet som inviterer til glade dager på de kilometerlange strendene. Men det er ikke bare om sommeren Danmark er attraktivt. Også jul, nyttår, påske, vår, høst og vinter er stadig mer populære tidspunkt for danmarksferien. Spesielt jul- og nyttårsfeiring i feriehus har blitt mer populært, hvor man samler nære og kjære til feiring av høytiden i vakre omgivelser. Her tilbringer du ferien i en avslappende atmosfære, hvor du kan legge igjen hverdagens stress hjemme og nyte feriehuset.

Oppdag NOVASOLs feriehusverden

NOVASOL har leid ut ferieboliger siden 1968, og har derfor lang erfaring innen feriehusutleie i Europa generelt, og spesielt i Danmark som er nordmenns favorittdestinasjon. Alle feriehusene er unike og innredet med kjærlighet av sine huseiere. I vårt utvalg finner du alt fra store villaer og slott med plass til nærmere 40 personer, til leiligheter sentralt i byer og sommerhus som tillater husdyr beliggende helt nede i vannkanten. Du har mulighetene – vi har utvalget!