search

Hytte i Hemsedal

Er du på utkikk etter hytteutleie i Hemsedal? Da kan du ta en titt på vårt store og varierte utvalg av hytter i Hemsedal, og finn din favoritt. 

Tilbring din neste hytteferie i Hemsedal og oppdag et eldorado av aktiviteter – sommer som vinter. Mange forbinder Hemsedal med skiferie, med god grunn, men området har mye mer å by på. NOVASOL tilbyr et stort utvalg av hytter i Hemsedal. Uansett om du søker en luksuriøs hytte til storfamilien eller en enkel leilighet til vennegjengen, finner du det hos oss.  

Se hytter i Hemsedal med plass til 12+ personer

Se alle ferieleiligheter i Hemsedal

Se alle 4- og 5-stjerners hytter i Hemsedal

Se alle hytter i Hemsedal med sauna

Se alle hytter i Hemsedal med boblebad

Tilbring vinterferien i en hytte i Hemsedal

Hemsedal er et sant vinterparadis! Tilbring dagene ute med frisk luft i lungene og ski på beina. Fra november til mai kan du sette utfor i 49 bakker i Hemsedal Skisenter. Utstyrt med 20 heiser, store barneområder og snowparks, er dette midt i blinken for deg som trives på ski. Uansett hvilket ferdighetsnivå du er finner du bakker som passer. Ta med deg venner eller familien, og fyll dagene med fart og spenning. 

Foretrekker du langrenn, eller ønsker en kombinasjon, kan Hemsedal vise til fantastiske forhold. Her kan du spenne for skiene og legge ut på preparerte løyper i skog, daler og fjell. Er du på utkikk etter helt nye vinteropplevelser, kan kanskje isklatring eller snøscooterkjøring være noe for deg? I Hemsedal kan du ta kurs i isklatring, eller dra på tur med snøscooter alene eller sammen med en større gruppe. 

Hytte i Hemsedal

Hytter i Hemsedal for store grupper

Vi har flere store hytter i Hemsedal som passer for grupper, lag og foreninger. Her er det plass til å samles rundt middagsbordet på kvelden, etter en lang dag med ski eller tursko på beinene. Skal du leie hytte for en helg med venner eller familie, er det kanskje hyggelig å lage mat sammen. Feriehusenes kjøkken er som regel romslige og velutstyrte, og du finner det meste du trenger der. 

Noen av NOVASOLs hytter i Hemsedal har i tillegg boblebad eller badstue, som er et flott samlingspunkt for gruppen. Etter en aktiv dag er det neppe noe som er bedre for såre muskler enn å sette seg i en varm badstue. 

Lei hytte i Hemsedal til påskeferien

Påsken er best på hytta! Vil du tilbringe påsken på fjellet, men har ikke egen hytte? Hos NOVASOL kan du få den påskeferien på fjellet du ønsker, helt uten å eie egen feriebolig. Tilbring påsken med nypreparerte skiløyper rett utenfor hyttedøren, så velger du helt selv hvor mye du ønsker å benytte deg av dem. Kanskje foretrekker du heller å sitte i solveggen med en kopp kaffe og en sjokoladebit? Det er helt opp til deg hvordan du ønsker å tilbringe hytteferien.

I påsken er det mye spennende som skjer i Hemsedal og dette er en av de travleste periodene i bakkene. After ski, arrangementer for barna og skikonkurranser er bare noe av det du kan bli med på. 

Påskeferie i Hemsedal

Sommerferie i Hemsedal

Leier du hytte i Hemsedal om sommeren kan du blant annet benytte deg av turmulighetene i området. Pakk ned fjellsko og legg ut på tur i noen av de mange løypene. Her finnes rundt 210 kilometer med turløyper, for nybegynner og de mer fjellvante. Søker du de luftige opplevelsene har Hemsedal en rekke toppturer. Hemsedals «Topp 20» er en samling av de ulike fjellturer, og brosjyren finner du på nett eller på turistkontoret. På «Topp 20»-listen finner du turer med ulik vanskelighetsgrad og lengde. Hemsedals høyeste fjell er Høgeloft på 1920 m.o.h.

Har du tatt med fiskestangen på sommerferie, kan du prøve lykken i mer enn 18 fjellvann og fire elver. Her kan du fiske både med og uten flue, og elva Hemsila er kjent som én av Norges beste fluefiskeelver. Tar du med sykkelen på ferie til Hemsedal, kan du få fart i hjulene på 225 kilometer med oppmerkede ruter. 

Opplev høsten i Hemsedal

Er en hytteferie i fjellet med turer i skog og mark, etterfulgt av kvalitetstid ved peisen din definisjon på høstferie? Vi forstår deg godt. En hytte i Hemsedal passer godt for deg som søker overnatting  i Buskerud. I mange av våre hytter er husdyr også velkommen, noe som er en ypperlig mulighet til å ta med de firbeinte på tur. 

Høst på fjellet er en fantastisk opplevelse. La deg trollbinde av naturens fargepalett, som på denne tiden av året maler trærne i gnistrende farger. Prøv deg på noen av de oppmerkede turløypene i området, eller meld deg på en tur opp Via Ferrata. Dette er  en fin opplevelse, uansett om du har klatret mye eller ingenting. Her blir du guidet trygt opp til toppen av fjellet Røggjin, der du får lønn for strevet i form av en fantastisk utsikt. 

Høstferie

Attraksjoner og aktiviteter

Hemsedal byr på et stort antall aktiviteter gjennom hele året. Fra fiske, fjellturer og klatring til slalåm og langrenn - aktivitetseldoradoet Hemsedal sover aldri. Få en smak av Hemsedal og nyt gode, lokale råvarer på ferie i Norge. Her venter nye smaksopplevelser for store og små. Smak på ekte hallingkost, lokalbrygget øl eller høyfjellsost. 

Planlegger du en lengre ferie i Hemsedal, kan du ta en dagstur med Flåmsbanen. Togturen er verdens bratteste, og slynger seg fra Flåm til Myrdal, som ligger 886 m.o.h. Kombiner turen med et cruise på Narøyfjorden, som står på UNESCOs verdensarveliste. 

Leie hytte i Hemsedal?

Se til Hemsedal neste gang du skal leie hytte i Norge. Hos NOVASOL finner du et godt utvalg av ferieboliger over hele landet, inkludert Hemsedal. Ta med familien til en storhytte, eller book vennegjengen inn i én av våre ferieleiligheter. I vår hytteutleie i Hemsedal finnes noe for envher smak og feriebehov.