search

Feriehus i Costa de la Luz

Costa de la Luz, også kalt «Lyskysten» kystområdene i de to provinsene Huelva og Cádiz, og strekker seg fra Tarifa til munningen av Guadiana-elven. I dette området av Andalucia har vi et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter, og du er garantert å finne en feriebolig som passer deg og dine feriebehov.

Feriehus og ferieleiligheter i Costa de la Luz

Attraksjoner i Cádiz og Hueva

De ulike kulturene som har bosatt seg i Cádiz gjennom tidene har etterlatt et vidt spekter av kulturelle opplevelser. På ferie her er det derfor mye å se og oppleve!  Fyrtårnet Chipiona er den høyeste av sitt slag i Spania, med sine 69 meter og 322 trappetrinn. Ta båten over til nasjonalparken  Doñana, en tur som tar rundt to og en halv time. Nasjonalparken har en unik fauna, og her finnes det over 300 fuglearter og 37 pattedyr. I Cádiz finner du også Den Kongelige Andalusiske Rideskolen, som er en av verdens førende dressurskoler. Her kan du ukentlig oppleve de mektige andalusiske hestene og deres ryttere i fullstendig harmoni i et forrykende show.

I provinsen Hueva kan du benytte deg av milevis med vakre sandstrender, men også her er det mye å se og oppleve. Dra til landsbyen Moguer, og besøk klosteret Santa Clara og kirken Santa Maria de la Granada. I klosteret La Rabida, er historien gjenskapt til tiden der Cristóbal Colón oppdaget Amerika, og han oppholdt seg her før han reiste.

Attraksjoner i Costa de la Luz

Strender på Costa de la Luz

Det krystallklare, turkisfargede vannet inviterer til lange dager på de gylne sandstrendene. I provinsen Cádiz er mange av strendene er fortsatt «uoppdagede», og her kan du komme deg litt unna de største folkemengdene. Her kan du boltre deg på en strandlinje på totalt 138 kilometer, vendt mot Atlanterhavet. Området er dessuten et paradis for deg som er glad i vannsport, som vindsurfing og kiteboarding. I Tarifa arrangeres det ofte internasjonale konkurranser.

Playa de Valdevaqueros blir ofte omtalt som den beste stranden for deg som ønsker å prøve vannsport på ferien i Andalucia. Andre populære strender er Playa de la Bolonia, Playa de Zahara de los Atunes og Playa de la Barrosa.

Gastronomiske opplevelser i Cádiz

Her vil du naturligvis finne et stort utvalg av fiskeretter og sjømat med tanke på beliggenheten ved havet. Cádiz blant annet kjent for sine berømte reker Sanlúcar de Barrameda. I fjellandsbyene blir det produsert osteprodukter, og her kan du også smake utsøkt kjøtt. Ikke glem å besøke vinkjellerne i El Puerto de Santa Maria, Jeréz de la Frontera, Sanlúcar de Barrameda  og Chiclana.

Matopplevelser i Costa de la Luz

Feriehus på Costa de la Luz

NOVASOL har et stort utvalg av ferieleiligheter og feriehus i Spania. Du står fritt til å bestille det feriehuset som passer dine feriebehov best, og hos oss kan du velge mellom feriehus med enkel standard, samt luksuriøse feriehus med svømmebasseng. Velkommen til NOVASOL Spania og våre ferieboliger i Costa de la Luz!