search

Feriehus på Lolland

Lolland, Falster og Møn byr på opplevelser for både store og små, enten du foretrekker en avslappende ferie ved de langstrakte, hvite sandstrendene, eller er mer interessert i å prøve øyenes mange aktivitetstilbud. Leier man feriehus på Lolland, Falster og Møn kan man oppleve så mangt. De tre øyene har flere vannland, golfbaner og utallige sportsaktiviteter å vise til. Den enestående Knuthenborg Safaripark er åpen fra midten av april til slutten av september og er en av de mest anerkjente fornøyelsesparkene i Danmark.

Ferie på Møn

De tre idylliske øyene

Skal dere leie feriehus i Danmark, men er i tvil om hvor, anbefaler vi å vurdere en av disse tre øyene. Både Lolland, Falster og Møn er ferieøyer som er velegnet for feriehusferie.

Et besøk i en av Lolland-Falsters mange, gamle handelsbyer kan absolutt også anbefales. Brosteinsbelagte gater, flotte bindingsverkshus og fortausrestauranter kombinert med torgdager, markeder og musikkfestivaler kjennetegner de hyggelige byene. Disse tre øyene er spesielt ideelle dersom du skal leie feriehus med barn, både på grunn av den flotte beliggenheten og de mange aktivitetstilbudene på Lolland. Den lille, vakre øya Møn er med sin enestående natur et paradis for alle naturinteresserte samt for feriegjester som elsker strand- og badeliv.

Sommerhus på Lolland, Falster og Møn

Sommerhus på Lolland, Falster og Møn

Fordelt på disse tre deilige øyene, har NOVASOL feriehusutleie for enhver smak. Vi har 5-stjerners feriehus med alt du kan ønske deg av komfort og fasiliteter, samt sjarmerende feriehus ved stranden som passer for deg som er mer opptatt av omgivelsene enn av standarden på feriehuset. Eller hva med å leie et feriehus som rommer hele storfamilien? Vi kan nemlig også vise til store feriehus som rommer opptil flere familier. Våre ferieboliger i Danmark kan ofte vise til både stort utearealet og luksusfasiliteter som badstue, boblebad og svømmebasseng.