search

Feriehus i Pula

I Pula er mulighetene for underholdning mange, især den berømte filmfestival, hvor filmen blir vist i det romerske amfiteater.

Dra til Pula på kvelden etter late dager ved bassengkanten i feriehuset. Eller opplev det pulserende kveldslivet i sentrum av Pula. Pula har med et utbredt tilbud av kultur og gode bademuligheter blitt et populært feriemål. Byen har underholdning året rundt, og mange av resturantene tilbyr de gode lokale rettene fra Istria og den kjente lokale vinen.

Pula har også et stort grønnsaks-, kjøtt og fiskemarked som er verdt et besøk tidlig på morgenen, hvis man har lyst å lage mat hjemme i feriehuset.

Pula er hovedstaden i Istrias turisme med henblikk på kultur, tradisjon og vakker natur. Stedet hadde sine glansdager under romertiden. Romerne etterlot seg mange spor, fremfor alt det flotte amfiteateret, arenaen.

Amfiteateret Pula

Kombiner rekreasjon med historieopplevelser

I den venetianske perioden utviklet Pula seg til et kontrollsentrum i Adriaterhavet, og i løpet av de neste århundrene vokste det til den viktigste havnen i området.

Pula kan by på mange rekreasjonsmuligheter, og til tilbudet hører også idrettsplasser, dansesteder, diskoteker, kasinoer, vertshus og restauranter, samt organiserte utflukter. Byen har to gjestehavner som er viktige for skipsturismen.

Lei feriehus i Pula

I dag er Pula et sted der rekreasjon ved den vakre kysten og det krystallklare vannet kombineres med legendene og minnene om en fremgangsrik historie. Uberørte skoger, vakre strender og det milde middelhavsklimaet er viktige elementer for tilhengere av en ferie ved havet. Ren natur – for eksempel ved Plitvice-sjøene og de kjente fossefallene der, eller på øygruppen Brioni, som med et sjeldent plante- og dyreliv er Middelhavets nordligste eksotiske oase.