search

Hytte i Trysil

Når du legger ferien til Trysil bor du tett på et eldorado av opplevelser, sommer som vinter. Vakker natur, tilrettelagte skiforhold og et yrende folkeliv, er bare noen av tingene som gjør dette til en ettertraktet feriedestinasjon. Bor du i av våre hytter i Hedmark, har du et godt utgangspunkt for unike ferieopplevelser.

Nyt de private rammene en feriebolig gir, samtidig som du kan tilbringe kvalitetstid med venner og familie. Vi har blant annet store hytter med plass til hele familien. Start dagen med en frokost i eget kjøkken, før du planlegger dagens aktiviteter. Uansett om du skal tilbringe tid i bakken, eller med fjellsko på beina, er hytta stedet der du kan lade batteriene.

 

Lei hytte i Trysil til din neste ferie

 

Lei hytte i sommerferien

En sommerferie i Trysil er for deg som ønsker et opphold fylt med aktiviteter. Her står skog, mark og fjell til din disposisjon, og du kan utforske området til fot, på to eller fire jul. Eller kanskje vil du heller bli kjent med Trysil fra hesteryggen? Mulighetene for opplevelser er mange og varierte når du leier hytte i Trysil. 

Uansett om du reiser med familie, venner eller alene, vil det finnes aktiviter som passer. Prøv deg høyt over bakken i klatreparken, eller benytt deg av et av Skandinavias beste sykkeltilbud. Trives du best med beina godt plantet på bakken, finnes det en rekke flotte tumuligheter. Dersom du har lyst til å komme deg litt opp i høyden, kan du for eksempel ta turen opp Skurufjellet (1044 moh) eller Støten (1009 moh). Flere av toppturene passer dessuten for barn. 

I tillegg kan du prøve deg på aktiviteter som golf, fiske, kanoturer, elg- og beversafari, rafting, elvebrett og fjellbowling. Søker du et lite adrenalinrush kan du prøve deg på juving ved Røafallene. Her guides du gjennom juvet med fem fossefall mellom tre og 18 meter. Dette er garantert en opplevelse du ikke vil glemme med det første! Etter en dag fylt med spennende opplevelser er det deilig å kunne trekke seg tilbake til en egen hytte. Våre hytter i Trysil inviterer til ro og avslapning i private omgivelser. 

Vinteraktiviteter i Trysil

Skal du leie en hytte i Norge i vinter og ønsker å bo nær gode skimuligheter? Trysil er kjent som en av Norges beste vinterdestinasjoner. Rundt Trysilfjellet finnes fire sammenhengende skiområder; Turistsenteret, Høyfjellssenteret, Høgegga og Skihytta. De ulike områdene tilbyr til sammen over 60 bakker med varierende vanskelighetsgrad, og flere steder er det egne barneområder. 

For deg som foretrekker langrenn, kan Trysil by på over 500 kilometer med oppmerkede skiløyper. Har du lyst til å kombinere skiferien med andre opplevelser, kan du prøve deg på aktiviteter som kanefart, hundekjøring eller stjernejakt. Rundt fire mil fra Trysil sentrum, på grensen til Sverige, ligger dalføret Ljørdalen. Området byr på gode fiske-, jakt- og turmuligheter i Fulufjellet. Her kan du tilbringe tid i urørt og vakker villmark.

I Trysil finner du alt du trenger til hytteferien. I Trysil sentrum finnes det flere flere matvarebutikker, samt Trysil-senteret med en rekke andre butikker. Nær skiområdene finner du også flere restauranter og puber.

 

Lei hytte til skiferien i Trysil

 

Attraksjoner og severdigheter

Hvis du vil oppleve norsk historie på nært hold, kan du besøke Støa Kanalmuseet, som viser, hvordan skoghogst og tømmerindustrien har utviklet seg over årene. Besøk også Trysil Bygdetun, et friluftsmuseum med over 100 år på baken og flere tusen år på programmet.

I Trysil-Knut Skimuseum og Opplevelsessenter kan du lære mer om norsk skihistorie og lokale skihelter. Litt lenger ut ligger Blokkodden Villmarksmuseum, ved Drevsjøen, som forteller om hvordan livet i utmarka har utviklet seg fra 1600-tallet. Museet er et eldorado for barn, med lekeplass, eventyrskog, samt muligheter for tømmerfløting og fiske. 

Hytte i Trysil

Lei en hytte i Hedmark og bo nær gode opplevelser. Uansett hvilken årstid du leier hytte i Trysil kan du forvente varierte og spennende aktivitetsmuligheter. Velg mellom store hytter med badstue og badestamp, eller hytter med standard fasiliteter.

Legg inn dine kriterier i vår søkefunksjon og finn enkelt frem til din neste drømmeferie i Europa.