search

Hytte i Trysil

Når du legger ferien til Trysil bor du tett på et eldorado av opplevelser, sommer som vinter. Vakker natur, tilrettelagte skiforhold og et yrende folkeliv, er bare noen av tingene som gjør dette til en ettertraktet feriedestinasjon. 

Bor du i av våre hytter i Hedmark, har du et godt utgangspunkt for unike ferieopplevelser. Nyt de private rammene en feriebolig gir, samtidig som du kan tilbringe kvalitetstid med venner og familie. Vi har blant annet store hytter som rommer hele familien. Start dagen med en frokost i eget kjøkken, mens du planlegger dagen. Uansett om du skal tilbringe tid i bakken, eller med fjellsko på beina, er hytta stedet der du kan lade batteriene. 

Aktiviteter og opplevelser

Hvis du overveier en familieferie i Norge, er Trysil et godt valg. Området er aller best kjent som en av Norges største vinterdestinasjoner. Her finner du blant annet landets største alpinanlegg med 75 bakker. For deg som foretrekker langrenn, har Trysil over 500 kilometer med oppmerkede løyper. 

Også på sommeren byr Trysil på mye. Utover ting som golf, fiske, kanoturer, elg- og beversafari og selvfølgelig sykkel- og vandreturer, er det også rafting, elvebrett (surfing på elven) og fjellbowling. Adrenalinnivået på utfluktene bestemmer du selv, men det er alltid deilig å kunne trekke seg tilbake til en egen hytte etter en dag fylt med fart og moro. Våre hytter i Trysil inviterer til ro og avslapning i private omgivelser. 

Cirka fire mil fra Trysil sentrum, på grensen til Sverige, ligger dalføret Ljørdalen. Området byr på gode fiske-, jakt- og turmuligheter i Fulufjellet. Her kan du tilbringe tid i urørt og vakker villmark, eller ta turen over grensen og prøve deg på snøskuterkjøring. 

I Trysil finner du det du trenger på hytteferien. Spis lunsj eller middag på en av stedets mange restauranter,  dra på after ski ved skiområdet eller utforsk de lokale butikkene. 

Lei hytte nær gode langrenn - og alpinmuligheter

Attraksjoner og severdigheter

Hvis du vil oppleve norsk historie på nært hold, kan du besøke Støa Kanalmuseet, som viser, hvordan skoghogst og tømmerindustrien har utviklet seg over årene. Besøk også Trysil Bygdetun, et friluftsmuseum med over 100 år på baken og flere tusen år på programmet.

I Trysil-Knut Skimuseum og Opplevelsessenter kan du lære mer om norsk skihistorie og lokale skihelter. Litt lenger ut ligger Blokkodden Villmarksmuseum, ved Drevsjøen, som forteller om hvordan livet i utmarka har utviklet seg fra 1600-tallet. Museet er et eldorado for barn, med lekeplass, eventyrskog, samt muligheter for tømmerfløting og fiske. 

Hytte i Trysil

En ferie i Hedmark byr på gode opplevelser for alle. Uansett hvilken årstid du leier hytte i Trysil, kan du fylle oppholdet med fartsfylte aktiviteter. Velg mellom store hytter med badstue og badestamp, eller hytter med standard fasiliteter. Legg inn dine kriterier i vår søkefunksjon og finn enkelt frem til din neste drømmeferie i Europa