search

Hytter og overnatting Kragerø

Lei en hytte i Kragerø og opplev fantastisk skjærgårdsidyll. Ved å leie din egen hytte finner du en annen ro og får frihet til å oppleve Kragerø på en helt spesiell måte. Hos oss kan du leie en hytte i Kragerø som ligger helt i vannkanten, eller tilbaketrukket og privat. Utforsk koselige familiestunder og slapp av med familien på terrassen mens dere hører måkeskrik og fuglekvitter.

 

Overnatting Kragerø

Overnatting i Kragerø ble akkurat så behagelig som du håpet. Lag mat under åpen himmel, arranger utendørsaktiviteter i hagen eller langs kysten, på svabergene eller på stranden. Å leie en hytte er noe helt spesielt. Terrassedøren skal bare åpnes, så har du hele Kragerø og skjærgården for dine føtter.

Ta med hele familien ned til vannet, inviter venner på grillfest i hagen, en hytte i Kragerø kan romme mange gode minner. En overnatting i Kragerø kan plutselig føre til spontane opplevelser og fordi nettene blir lengre og lysere blir kanskje også leggetiden mer fleksibel. Da får man mer tid til å være sammen som familie og skape gode minner. Kanskje må du reise tilbake til samme hytte neste år?

Leie hytte i Kragerø

Hos oss er det vanlig at folk kommer tilbake år etter år og gjerne leier den samme hytta. Vi tar det som et tegn på at gjestene våre er fornøyd med hva vi tilbyr. Det er viktig for oss at din hytteutleie-opplevelse i Kragerø er fin og at du opplever å leie hytte i Kragerø som avslappende og ubekymrende. Derfor har vi servicekontorer som sørger for at hytta er i god stand før du ankommer og gi deg gode råd underveis i ditt opphold, hvis du ønsker det. Vi svarer også på dine spørsmål gjennom vår hotline, dersom noe uforutsett skulle skje under ditt opphold i Kragerø.

Hytte Kragerø

Det blir enklere å være sammen med familien på en hytte når det blir satt rammer rundt familietiden. Ofte blir det mer lek og moro fordi de voksne engasjerer seg i barnas lek og setter av tid til opplevelser med familien. Det er ekstra stas for barna når de voksne engasjerer seg i leken. På hytta er det heller ikke så viktig med været, selvfølgelig er det deilig når solen skinner og man kan slappe av på stranden, men barn bryr seg sjeldent like mye om været som oss voksne. Kanskje kan man kle på seg regntøyet og hoppe i sølepyttene eller arranger en hoppkonkurranse og se hvem som kan hoppe lengst og lage størst splæsj i søledammene. Lag din egen hinderløype eller lag en gapahuk i skogen å sitte under å høre på regnet. Hyttekosen har mange former, her er det bare å være kreativ!

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner. Derfor er det viktig for oss at du opplever å være i trygge hender når du leier hytte eller feriehus hos oss. Alle bestillinger inkluderer derfor en gratis trygghetspakke med avbestillingsmuligheter og «beste pris»-garanti. Med over 50 års erfaring innen utleie vet vi hvor viktig ferie, avslapning og nye opplevelser er. Har du spørsmål til leie av hytte eller feriehus kan du se vår FAQ, der har vi samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar. 

Velkommen til å leie en hytte i Kragerø, vi gleder oss til å gi deg nye ferieminner!