Feriehus i Cortona

Cortona er med sin fine beliggenhet en oase for ferierende. NOVASOL har hytter på mange spennende steder i Italia - og Cortona er helt klart et av høydepunktene.

Cortona er en henrivende etruskerby midt i Chiana-dalen i det som ofte blir omtalt som Italias flotteste region - Toscana. Med sin beliggenhet 600 meter over havet er det en fantastisk utsikt over hele området fra byen. Et must for alle Italia-reisende!

Her i Cortona har NOVASOL et spennende utvalg av lokale feriehus. Og akkurat som alle andre steder vi leier ut hytter i Italia, kan du også her selv bestemme hvilken størrelse, pris, beliggenhet og innretning din bolig skal ha. Kryss av for dine ønsker i søkekriteriene, så finner du raskt og enkelt frem til din kommende ferieidyll.

Cortona i provinsen Arezzo er med sin antikke bykjerne utrolig sjarmerende og spennende å utforske. Gå turer i de smale gatene, og nyt de flotte gamle bygningene. Husk også å smake på en ekte italiensk pizza på en av byens mange hyggelige restauranter.

NOVASOL har mange års erfaring med feriehusutleie i Italia. Vi har alltid satt vår ære i å levere god service og høy kvalitet. Som vi sier det: 'Det vi lover, det holder vi - og helst litt til'.

Ferieboliger i Cortona

Populære feriehus i Cortona

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Cortona

Loading...

Feriehus med basseng i Cortona

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Cortona

Loading...