Feriehus i Arezzo

Arezzo-provinsen kan lokke med vakker natur og fantastisk historie. NOVASOL leier ut hytter på mange spennende steder i Italia - og Arezzo-provinsen er helt klart et av dem.

Provinsen Arezzo ligger i den østlige delen av Toscana. Området har en lang og spennende historie bak seg som går helt tilbake til etruskernes tid. Overalt finner du flotte borger, kirker og slott som er oppført i middelalderen.

Feriehus i Arezzo

Populære feriehus i Arezzo

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Arezzo

Loading...

Feriehus med basseng i Arezzo

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Arezzo

Loading...

Opplevelser i Toscana

Gjennom NOVASOL kan du leie flotte lokale feriehus i Italia, også her i Arezzo-provinsen i vakre Toscana har vi et stort utvalg du kan velge i. Monte San Savino, Pratovecchio, Anghiari og selve Arezzo by er bare noen eksempler på sjarmerende byer du kan leie feriehus fra oss i. Det vanskeligste blir kanskje å velge?

Arezzo-provinsen kan by på noe for enhver smak. Her finner du gamle etruskerbyer du kan utforske, her har du også en praktfull natur å gå på tur i, og herfra er det heller ikke langt til vidunderlige Firenze, som virkelig er verdt et besøk. Bare for å nevne noen av alle mulighetene du har.

Steder å besøke

Byen Cortona er omgitt av etruskiske murer. Den ligger ved utløpet av fjellkjeden Apeninnene og gir flott ustikt over Chiana dalen og den trasmenske sjøen. Cortona ligger veldig bratt til og byen er hovedsakelig bygd på sandstein og dette gjør byen spasielt attraktiv og vakker.

Book din NOVASOL feriebolig allerede i dag, og bli grepet av den toscanske kultur og natur allerede om kort tid. Vi tør faktisk garantere at dette ikke blir din siste ferie her. Når du først har vært her, vet du hva vi snakker om.Byen Arezzo er først og fremst kjent for sin antikke gullsmedkunst. Spesielt flotte piazza'en eller plassen som heter på norsk Piazza Grande. Hver første søndag i måneden er det en antikvitetsmesse i Arezzo som heter Fiera Antiquaria die Arezzo. Der kan man gjøre noen gode kjøpe hvis man tar seg god tid og finne ting som ikke alle andre har.