Feriehus i Castelfiorentino

Ferien in Florenz

Feriehus i Castelfiorentino

NOVASOL ønsker deg hjertelig velkommen til Castelfiorentino. Her kan du bo i en av våre lokale hytter i et av de flotteste områdene i Italia - Toscana. Vi ses i Castelfiorentino.

I Castelfiorentino i Firenze-provinsen kan du feriere på ekte toscansk vis og komme helt innpå lokalbefolkningen. Mange av menneskene her jobber i Firenze, som ligger ca 40 km nordøst for Castelfiorentino og som enkelt kan nås med toget.

Populære feriehus i Castelfiorentino

Loading...

Feriehus med basseng i Castelfiorentino

Loading...

Feriehus i Castelfiorentino

NOVASOL har ferieleilighet i Firenze som passer til enhver smak og pengepung, og her i Toscana finner du oss blant annet i Castelfiorentino. Du bestemmer selv hvordan du vil bo, og hvor lenge du vil bli. Via søkekriteriene kan du raskt finne frem til et utvalg feriehus som svarer til dine ønsker. Deretter gjenstår det 'bare' å velge.

Med en feriebolig i Castelfiorentino har du sikret deg et godt utgangspunkt for massevis av opplevelser i den vakre Toscana-regionen. Ta toget til Firenze og kos deg i den historiske bykjernen, som er på UNESCOs verdenskulturarvliste. De toscanske byene Siena, Lucca og Pisa er også verdt et besøk.

Hos NOVASOL ser vi frem til å ønske deg velkommen til sørlige italienske himmelstrøk. Klikk deg allerede i dag igennom noen av våre gode tilbud - og husk: 'Det vi lover, det holder vi - og helst litt til'.