Feriehus i San Gimignano

San Gimignano im Ferienhaus

Feriehus i San Gimignano

San Gimignano ligger i Toscana i provinsen Siena. Hos NOVASOL finner du hytter som gir deg et godt utgangspunkt for din neste ferie i Italia. Nyt livet i San Gimignano.

Middelalderbyen San Gimignano er byen med mange tårn. Noen av de rikeste familiene konkurrerte før i tiden om hvem som kunne bygge de største og flotteste tårnene. De som hadde mot og midler til å bygge flest og høyest tårn, vant anseelse og respekt blant de øvrige innbyggerne. Mange av tårnene står fremdeles like fint den dag i dag, og du kan selv nyte dem ved selvsyn.

NOVASOL leier ut fine feriehus i hele Toscana, og vi har naturligvis et godt utvalg også i San Gimignano i provinsen Siena i Toscana. Våre feriehus har det meste, og du velger selv graden av luksus du ønsker på ferien.

Spaser en tur gjennom de smale gatene i San Gimignano, og nyt følelsen av å oppleve middelalderen på nært hold. Byen er fantastisk vakker og betagende. Kos deg med et besøk i byens kirke, få grøssinger på byens torturmuseum, og forestill deg fortidens tårn-bygger-konkurranse og den stemningen det må ha skapt i byen.

Et opphold i denne italienske perlen medfører også vinopplevelser ut over det vanlige. Besøk vingården Fattoria di Fugnano, og kos deg med byens egne berømte hvite Vernaccia, som alene er verdt reisen.

Populære feriehus i San Gimignano

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i San Gimignano

Loading...