Feriehus i Anghiari

Reis til en av de vakreste områdene i hele Italia - Anghiari. Gjennom NOVASOL kan du leie koselige hytter og oppleve Toscana på nært hold. Anghiari - det blir en flott ferie.

Anghiari er en sjarmerende liten middelalderby som ligger nydelig til på en fjelltopp mellom elvene Arno og Tiberen. Det sies at byen er en av de flotteste middelalderbyene i hele Toscana - og det sier ikke så rent lite.

I Anghiari kan du, akkurat som alle andre steder i Italia som NOVASOL leier ut hytter, velge mellom forskjellige typer. På den måten finner du enkelt frem til et hus eller en leilighet som passer deg og dine ønsker. Både når det gjelder beliggenhet, størrelse og stil. Mange av våre feriehus i dette sørlige området er utstyrt med svømmebasseng - noe som garantert vil falle i smak hos barna.

Ferienhaus Anghiari - Toskana

Populære feriehus i Anghiari

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Anghiari

Loading...

Feriehus med basseng i Anghiari

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Anghiari

Loading...

Feriehus i Italia

Etter at du har slappet av og solt deg i ferieboligen din - kan du for alvor begynne å nyte vakre Anghiari i fulle drag. Byen er full av betagende renessansepalasser og pittoreske steinhus. I tillegg er byen kjent over hele landet for alle antikvitetsforretningene, hvor man både kan kjøpe og få restaurert gamle saker og ting.

Hvis dette har gitt deg lyst til å leie en feriebolig i Italia gjennom NOVASOL, så er det bare å booke din neste ferie allerede i dag. Vi gleder oss til å huse deg under den italienske solen.