Feriehus i Chianti

Chianti er det samme som god vin, vakre omgivelser og herlig ferie. NOVASOL har massevis av koselige feriehus over hele Italia. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen hit til Chianti.

Chianti i provinsen Siena er så mye mer enn et verdensberømt vinområde - her finner du også en fabelaktig flott natur. Overalt ser du bakker og daler om hverandre, og vinstokker, som gror i skråningene side om side med oliventrær og sypresser. Et syn som kan få selv den travleste person til å stoppe opp for å nyte øyeblikket.

Uansett hvor du ønsker å leie feriehus i Italia, har NOVASOL et stort og spennende utvalg av hytter å tilby deg. Her i Chianti kan du for eksempel bo i et koselig bondehus, i et steinhus i en stille landsby, eller i en totalrenovert 'borgo' fra middelalderen. På nettet kan du se bilder og beskrivelser av alle våre feriehus. Du kan selvfølgelig også booke her - det er både raskt og enkelt.

Når du først har funnet deg til rette i ferieidyllen Chianti, er det bare å komme seg ut og oppleve den vakre naturen, besøke de hyggelige små byene og smake på den herlige vinen. Du kan for eksempel følge vinruten fra Firenze til Siena (93 km) gjennom Greve in Chianti og Radda in Chianti.

Du kan trygt legge din neste ferie i hendene til NOVASOL. Vi har 40 års erfaring med hytteutleie og har alltid strebet etter å skille oss ut fra andre ved å tilby en høyere kvalitet og en bedre service.

Ferieboliger i Chianti

Populære feriehus i Chianti

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Chianti

Loading...

Feriehus med basseng i Chianti

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Chianti

Loading...