Feriehus i Montespertoli

Montespertoli er bare en av mange spennende muligheter du har for å bo lokalt med NOVASOL i Italia. Velg mellom mange forskjellige typer hytter. For eksempel her i Montespertoli.

Montespertoli ligger sørvest for Firenze og er en liten, men hyggelig landsby som ligger flott plassert mellom bakker, olivenlunder og vinmarker. Byen er et perfekt utgangspunkt hvis du ønsker å utforske regionen Toscana.

Montespertoli

Populære feriehus i Montespertoli

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Montespertoli

Loading...

Feriehus med basseng i Montespertoli

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Montespertoli

Loading...

Feriehus i Montespertoli

Flere av våre feriehus her i Montespertoli har en fantastisk utsikt over hele området. Se bilder og beskrivelser av feriehus som leies ut av NOVASOL, ikke bare her i Firenze-provinsen, men i hele Italia, og finn det du liker best. Utvalget er stort, spennende og svært variert. Her finner du garantert noe som tilfredsstiller også dine ønsker.

Litt nord for Montespertoli ligger den koselige stasjonsbyen Montelupo. Herfra kan du reise til Firenzes severdig sentrum på en liten halvtime - enkelt og uten trafikkork. Hvis turen i stedet går til berømte Pisa, kan man godt bruke bil, samtidig er steder som San Gimignano og Siena enkelt å nå.

Hos NOVASOL er vi stolte av vår 40 år lange erfaring med feriehusutleie i Italia, og vi er ikke redde for å kalle oss for eksperter på feriehus. Du kan med andre ord trygt legge din neste ferie i våre hender.