Feriehus i Siena

Siena er hovedstad i provinsen Siena som ligger i Toscana sentralt i Italia. NOVASOL tilbyr hytter både med enkel og luksuriøs innretning. Du velger helt selv hva du vil ha.

Provinsen og hovedstaden har altså samme navn. Det historiske sentrum i byen Siena figurerer stolt på UNESCOS verdensarvsliste. Og nettopp dette faktum er egentlig en god indikasjon på at stedet er verdt et nærmere bekjentskap.

NOVASOL leier ut hytter med forskjellig standard både i Siena by og i provinsen Siena. Du kan for eksempel velge et feriehus med eller uten svømmebasseng, alt avhengig av hvordan du ønsker at din ferie i Italia skal være. Noen av våre gjester er glad i en enkel stil og innretning, mens andre ønsker seg noe mere luksus i ferien.

Middelalderbyen Siena ligger i fantastiske Toscana. Her finner du et flott landskap, velsmakende vin og store kulturelle opplevelser. Torvet Piazza del Campo har form som et muslingskal og ligger midt i hjertet av byen. På denne plassen finner du rådhuset som blant annet har vært inspirasjonskilde for arkitekten som tegnet Københavns Rådhus!

Byens domkirke er virkelig fantastisk og regnes av mange for å være landets aller flotteste. Nyt også Arezzo, Cortona og San Gimignano - for ikke å snakke om den klassiske kur-byen Chianciano Terme. Leier du et feriehus i Toscana er du garantert en ferie fylt med fantastiske opplevelser og inntrykk.

Ferienhaus - Siena

Populære feriehus i Siena

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Siena

Loading...

Feriehus med basseng i Siena

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Siena

Loading...