Feriehus i Volterra

Ta ferien med NOVASOL i vakre Volterra i Pisa-provinsen. Vi har fantastiske hytter til leie i hele Italia. Velg med hjertet, velg Volterra.

Volterra er en gammel etruskerby som opprinnelig var to ganger større enn den er i dag. Dessverre er mye erodert bort, men man kan fremdeles se spor av etrusker-tiden for eksempel ved Porta all’Arco, som er en av byens gamle byporter.

Hvis du vil feriere i Volterra, kan du leie deg en av mange koselige lokale hytter, som NOVASOL har i området. Hos oss kan du velge mellom mange feriehus i Italia. Ombygde bondegårder, landlige hus, spennende leiligheter. Se vårt store utvalg og book dit favoritthus allerede i dag - det er både raskt og enkelt.

Volterra ligger i et flott fjellandskap i provinsen Pisa. Rådhuset Palazzo dei Priori på en av Italias fineste plasser Piazzo dei Priori, som ligger midt i byens hjerte, er en av de eldste bygningene i sitt slag i hele Toscana, og er muligens en forløper til det berømte Palazzo Vecchio i Firenze. Her finner du med andre ord flust av uforglemmelige motiver til feriealbumet - så husk kamera.

Hos NOVASOL ser vi frem til å kunne ønske dere velkommen til deres helt egne feriebolig under herlige toscanske himmelstrøk. Når dere først har vært her én gang, kommer dere tilbake igjen og igjen. Det vet vi bare.

Hold ferie i Toscana omgivet af smuk natur

Populære feriehus i Volterra

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Volterra

Loading...

Feriehus med basseng i Volterra

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Volterra

Loading...