Feriehus ved Toscanas kyst

I de toscanske kystområder lider du valgets kval blant de utallige tilbud og severdigheter! NOVASOL tilbyr feriehus over hele Italia. Les mer om våre feriehus og ferieleiligheter ved Toscanas kyst her, og la deg inspirere til din neste ferie.

Feriehus i Toscana

Populære feriehus i Toscanas kyst

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Toscanas kyst

Loading...

Feriehus med basseng i Toscanas kyst

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Toscanas kyst

Loading...

Opplevelser og aktiviteter

Mellom Massa og Carrara utgjør Alpi Apuane med sine verdensberømte marmorbrudd samt det grønne bakkelandskapet Garfagnana interessante utfluktsmål som viser seg spesielt fascinerende for naturelskere.

I Torre del Lago Puccini ved Lucca går det hvert år en Puccini Festival av stabelen som gir operaelskere en enestående anledning til å nyte en forestilling ved Puccinis fødested med Lagos maleriske kulisser som bakteppe (juli - august).

I Pisa går startsskuddet for Regata delle Antiche Repubbliche Marinare som er en historisk regatta mellom Italias forhenværende sjørepublikker Amalfi, Genova, Pisa og Venezia (juni).

I Pisa utspilles også Gioco del Ponte, idet ca. 600 deltagere i gamle renessansekostymer utkjemper et vennligsinnet og harmløst oppgjør på middelalderbroen Ponte di Mezzo i gamlebyen (mai - juni).

Viareggio arrangerer om vinteren en av de viktigste karnevalsfeiringer i Italia, hvor karnevalsopptoget med sine fargerike kostymer og fantasifult utsmykkede vogner danner høydepunktet.

Steder å besøke

Den eventyrlige middelalderlandsbyen Massa Marittima i hjertet av landskapet Maremma arrangerer i juni og august et historisk armbrystskytterstevne med deltagere ikledd gamle kostymer. Utover dette er byen uansett verd et besøk på grunn av sin vidunderlige domkirkekatedral Cattedrale di San Cerbone.

Kun 8 km fra Grosseto ligger det et viktig utgravningssted med rester av den etruskisk-romerske byen Roselle fra det 6. århundre f.Kr. Det er også verdt å bestige klippen ved halvøyen Argentario, for å besøke overlevningene av den romerske kolonien Cosa og nyte den fantastiske panoramautsikten.

Halvøyen Argentario er i seg selv et interessant og vidunderlig reisemål, og fra Porto Santo Stefano er det mulig å foreta utflukter ut til de nærliggende øyene Giannutri og Giglio i den toscanske skjærgård. På ferie i Torscana finnes det et hav av tilbud og severdigheter - her er det noe for alle.