Feriehus i Seggiano

Seggiano i Italia er nok et flott sted du kan leie hytter gjennom NOVASOL. Klikk deg frem til en bolig som passer dine behov, og gled deg til en herlig ferie i Seggiano.

Seggiano i provinsen Grosseto ligger vakkert til rett i nærheten av byene Montepulciano og Montalcino, som du kanskje kjenner igjen fra vin-etikettene. Vi befinner oss nemlig midt i det praktfulle toscanske vinlandet.

NOVASOL har mange spennende hytter til leie over hele Italia, og vi har naturligvis også et stort utvalg av feriehus i Toscana. Du kan for eksempel velge å nyte ferien i den vakre byen Seggiano. Hvordan du vil bo, og hvor lenge du vil bo her, bestemmer du helt selv. Du velger enkelt blant alle våre feriehus ved å krysse av for dine ønsker i søkekriteriene på hjemmesiden. Enklere blir det ikke.

Fra din skjønne ferieidyll i Seggiano er det gode muligheter for å dra på utflukter i området. En times kjøretur og du kan bade på de deilige badestrendene i Maremma eller i de termiske badene i Bagno Vignoni og Saturnia, hvor varme kilder strømmer opp av jorden. Hvis du liker fotturer bedre, er de dype skogene i Monte Amiata midt i blinken for deg.

Du kan trygt legge din neste ferie i hendene til NOVASOL. Vi har mer enn 40 års erfaring med hytteutleie og begrepene kvalitet, service og troverdighet har alltid hatt høy prioritet hos oss - din garanti for en god ferie.

Feriehus i Toscana
Feriehus i Seggiano