Feriehus i Lucca

Lucca-provinsen har alltid lokket mange Italia-elskere til landet. Derfor har NOVASOL selvfølgelig et godt utvalg av hytter til leie også her. Vi gleder oss til å se deg i Lucca.

Lucca ved elven Serchio er en av de mest sjarmerende byene i Toscana. Byen er hovedby i hele Lucca-provinsen. Den ble først grunnlagt av etruskerne, og ble senere romersk koloni. Dette kan man tydelig se, spesielt i sentrum rundt Piazza San Michele, hvor bl.a. det opprinnelige romerske gatenavnet er bevart.

Italia har i årevis vært et populært reisemål, og NOVASOL har naturligvis mange gode tilbud på feriehus fordelt over hele landet. Lucca-provinsen er bare et av mange herlige områder du kan leie lokale feriehus i Italia. Vi har noe for enhver smak: villaer, bygdehus og leiligheter. Med eller uten svømmebasseng. Du bestemmer helt selv.

Lucca ved elven Serchio er med sin bymur hele vegen rundt byen en spesiell og sjelden opplevelse. Man kan spasere turen rundt på i underkant av 4 timer. I sentrum av byen er den imponerende San Michele-kirken også virkelig verdt et besøk. I et hus like ovenfor kirken ble den berømte operakomponist Puccini født i 1858, far til bl.a. 'La Bohème' og 'Madame Butterfly'.

Får du plutselig kjempelyst til å deg en tur til Støvellandet? Så book et feriehus i Toscana gjennom NOVASOL allerede i dag- det er både raskt og enkelt.

Ferie i Toscana

Populære feriehus i Lucca

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lucca

Loading...

Feriehus med basseng i Lucca

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lucca

Loading...