Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Bestill vår feriehuskatalog og la drømmene fare til hvite strender, sanddyner og koselig atmosfære!
Bestill katalogen her

Dersom du ønsker å leie sykler sammen med feriehuset, kan dette gjøres enkelt med NOVASOL! Mer om sykkel tilbudet

Les mer om fordelene dine her

Feriehusferie i Danmark

Feriehus og ferieleilighet i Danmark

Lei feriehus i Danmark! Danmark har gjennom årene blitt en favorittdestinasjon blant ferielystne nordmenn. Hvert år reiser utallige nordmenn til Danmark på ferie, og for stadig flere nordmenn har Danmark blitt landet for livsnytere. Danmark er en ideell feriedestinasjon for familieferie. Ved å leie et feriehus i Danmark kan du og familien få enda mer ut av deres ferie. Sommerhusene ligger i idylliske sommerbyer, i umiddelbar nærhet til uendelige sandstrender og med muligheter for aktiviteter for hele familien. NOVASOL har leid ut feriehus og sommerhus i Danmark i over 40 år og har derfor førsteklasses ekspertise innen hytteutleie. Les mer om områdene hvor vi har feriehus nedenfor - og bli samtidig inspirert av filmen fra VisitDenmark.

 

Våre feriehus er lokalisert i naturskjønne omgivelser rett ved havet, og innbyr til en ordentlig familieferie med sol, sommer og strandliv. Lei feriehus ved Blåvand, Skagen, Gilleleje, Ebeltoft eller Marielyst, og få muligheten til å nyte de vakre, langstrakte strendene som disse feriestedene er så kjent for. Å leie feriehus og sommerhus i Danmark har blitt svært populære blant norske turister grunnet de flotte omgivelsene med sanddyner og blått hav. Mer ekte dansk enn dette blir det nesten ikke! Lei feriehus i Danmark sammen med familien og skap uforglemmelige ferieminner sammen - ”Det er dejlig å være norsk - i Danmark”.

 

Når man leier feriehus i Danmark har man et hav av muligheter for en innholdsrik ferie. Leier dere feriehus på Jylland, kan dere beskue hvite, brede sandstrender på rad og rekke, og nyte en badeferie med avslapping i sanden, strandvolleyball, surfing eller fiske. Kysten ved Danmark er full av små, sjarmerende sommerbyer og det er et godt utbygd gå- og sykkelrutenett. Vi føler oss hjemme i Danmark! Vi leier ut feriehus i Ebeltoft og Juelsminde, eller hva med å leie et deilig sommerhus i Nordjylland, for eksempel ved Skagen?

 

Sjælland ligger København med Tivoli, Zoologisk Hage, Experimentarium og mange andre morsomme severdigheter for familien! København har til og med fått sin egen nyrestauraerte bystrand, Amagerstrand, som ligger bare få minutter fra sentrum. NOVASOL tilbyr flotte feriehus langs kysten, lei for eksempel et feriehus på Nordsjælland. Litt mindre kjent er nok den vestlige kysten av Sjælland, men vel så egnet for feriehusferie. Ta en titt på hva dere kan oppleve langs kysten på Vestsjælland. Ønsker dere å dra litt lenger sør, har vi et stort utvalg feriehus ved Marielyst, som er et svært populært område for leie av feriehus.

 

Den frodige øya Fyn kalles Eventyrøya, fordi hjembyen til H. C. Andersen, Odense, ligger her. Leier du feriehus på Fyn, vil du oppleve flotte herregårder og slott, fine strender, gode sykkelmuligheter, samt mange andre aktivitetsmuligheter og severdigheter. Våre feriehus på Fyn ligger hovedsaklig i de nordlige områdene, ved Bogense. Vi har også et bredt tilbud av feriehus og feriehus på Langeland. Danmark er et lite land, og avstandene er ikke lenger enn at man kan komme seg fra A til Å på en dag. Dette gir en feriehusferie i Danmark så mange muligheter. Strand, sol, byliv, shopping, utstillinger, fiske, surfing, strandvolleyball, sykling, spa, herregårdsmåltid, kanalbåttur, iskrem, kalde øl...

 

NOVASOL har feriehus og hytter for enhver smak. Alt fra mindre, rimelige hytter perfekt for små familier, til store, luksushus som rommer hele storfamilien. En rekke av våre feriehus i Danmark kan vise til et bredt aktivitetstilbud, noe som kan være veldig fint når man reiser med barn. For eksempel er et utvalg av våre feriehus er utstyrt med fasiliteter som innendørs badebasseng, badstue, biljard og bordtennis. Vi har også feriehus med gratis adgang til badeland, feriehus med fri tilgang til internett, og barnevennlige feriehus. Så det er ingen grunn til å la noen være igjen hjemme, våre feriehus har plass til flere generasjoner, eller flere vennefamilier! I tillegg kan dere oppnå gunstige kundefordeler dersom dere leier feriehus gjennom oss. Vi kan tilby redusert pris på flere fornøyelsesparker, ferger og museum. Les mer om våre kundefordeler i Danmark her.

 

Kanskje trenger dere en pause fra hverdagen og vil ha en avslappende voksenferie? Vi har også feriehus som er velegnet for ferie uten barn, uavhengig om det er parferie, eller om dere reiser sammen en vennegjeng. Mange av våre feriehus og hytter i Danmark har beliggenhet tett på naturen, ved skog, sjø og strand i beroligende omgivelser. Skulle dere ønske å ta med dere kjæledyret på ferie, er dette mulig i utvalgte av våre feriehus, les mer om ferie med hund her. Dersom dere ikke har mulighet til å reise fra lørdag til lørdag, tilbyr vi også alternativ ankomst ved flere av våre feriehus, hvor dere selv bestemmer ankomstdagen. Disse feriehusene må bestilles minimum 28 dager før ankomst.

 

Våre feriehus og ferieleiligheter