Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Bestill vår feriehuskatalog og la drømmene fare til hvite strender, sanddyner og koselig atmosfære!
Bestill katalogen her

Dersom du ønsker å leie sykler sammen med feriehuset, kan dette gjøres enkelt med NOVASOL! Mer om sykkel tilbudet

Les mer om fordelene dine her

Feriehusferie i Danmark

Feriehus i Danmark

Danmark har gjennom årene blitt en favorittdestinasjon blant ferielystne nordmenn. Leie av feriehus i Danmark gir det perfekte utgangspunktet for familieferien. De har beliggenhet i idylliske sommerbyer, i umiddelbar nærhet til sandstrender og med muligheter for aktiviteter og attraksjoner for hele familien. NOVASOL har leid ut feriehus og ferieleiligheter i Danmark i over 40 år og har derfor førsteklasses ekspertise innen feriehusutleie. Les mer om de forskjellige områdene i menyen på høyre side, og la deg inspirere!

 

Våre feriehus ligger i naturskjønne omgivelser ved havet, og innbyr til herlige feriedager med sol, sommer og strandliv. Danmark har blitt svært populært blant norske turister grunnet de flotte omgivelsene med sanddyner og blått hav. Reis til Danmark med familie og venner, og skap uforglemmelige ferieminner sammen - ”Det er dejlig å være norsk - i Danmark”.

 

NOVASOLs store utvalg i Danmark gjør at vi har noe for enhver smak. Alt fra mindre, rimelige hus perfekt for små familier, til store og luksuriøse hus som rommer hele storfamilien. En rekke av våre feriehus i Danmark kan vise til et bredt aktivitetstilbud, som passer ypperlig om man reiser med barn. Flere av våre hus kan blant annet vise til fasiliteter som innendørs badebasseng, badstue, biljard og bordtennis. Vi har også ferieboliger med gratis inngang til badeland, fri tilgang til internett, og barnevennlige feriehus. Man kan også oppnå gunstige kundefordeler ved leie gjennom NOVASOL, som blant annet redusert pris på flere fornøyelsesparker, ferger og museum.

 

Er det på tide med et avbrekk fra hverdagen, og en avslappende voksenferie? Vi har også feriehus i Danmark som er velegnet for ferie uten barn, enten det måtte være en parferie eller med vennegjengen. Mange av våre feriehus og ferieleiligheter i Danmark har beliggenhet tett på naturen, ved skog, sjø og strand i vakre omgivelser. Ønsker man å reise på ferie med hund er dette også mulig flere steder. Dersom dere ikke har mulighet til å reise fra lørdag til lørdag tilbys det også alternativ ankomst ved flere av våre ferieboliger, hvor man selv bestemmer ankomstdagen. Disse må bestilles minimum 28 dager før ankomst.

 

I Danmark finner du et stort utvalg av spennende aktiviteter og attraksjoner for hele familien. Nyt friheten på to hjul i sykkellandet Danmark, eller kanskje du vil bo i en feriebolig tett på golfbanen? Ved leie av feriebolig gjennom NOVASOL, får du samtidig ekstra gode rabatter på flere spennende attraksjoner som er populære for både store og små. Blant våre kundefordeler i Danmark nyter du godt av rabatter hos LEGOLAND, Djurs Sommerland og Knuthenborg Safaripark, i tillegg til fergetransport med Stena Line og DFDS Seaways.