search

Feriehus Toscana

Havet og de verdensberømte åsene danner den enestående rammen for denne regionen. Landskapet er preget av stolte sypress- og oliventrær. Toscana er vuggen til mang en kunstner og tenker som Giotto, Donatello, Michelangelo, Leonardo da Vinci og Raffael. Du kan fryde deg over at du får skue utover det samme landskapet som inspirerte de store navnene fra fortiden.

Du kan nyte spaserturer i de små kunstbyene og ved hvert skritt du tar, kan du kjenne på historien fra antikken til nær fortid. Vidunderlige, fullt restaurerte villaer og landsteder fra tidligere århundrer innbyr til rekreasjon. Og her kan du faktisk bo, gjennom NOVASOLs feriehusutleie i Italia!

Feriehus Toscana

Ferie i Toscana

Toscana er ferie i moderat tempo med fokus på sanseinntrykk. Spis, drikk og lukt deg gjennom Italias mest berømte område. Maten er lokal, omsorgsfullt tilbredt og fantastisk. Vinen er verdenskjent og like enestående. Landskapet likedan. Lyset er flott og lufta ren og klar. Toscana har alt. Her kan man lene seg til bake og nyte – en velfortjent hvil fra en hektisk hverdag eller en lenge etterlengtet kulinarisk kulturreise.

Legg til vinranker, pittoreske lansbyer med steinhus, fortausrestauranter, vinbutikker, shopping med lokale spesialiteter og du er der. I tillegg til vingårder og olivenlunder er det mye skog her, det preger landskapet sammen med bakke og berg.

Ferie Toscana

Bonde- og vinland

Er du glad i vin har du funnet frem til riktig destinasjon til din ferie i Italia. Toscana er bondeland. Bondegårdene produserer vin. Dermed er Toscana vinland. Her er det vin så langt øyet kan se – og mye lenger. Landskapet er vakkert og kulturen fascinerende. Mat og vin er viktig, det samme er lokalt håndverk, som produksjon av lærvarer, keramikk og marmor. Det er nettopp bondelandet, det kuperte, og bølgende, som er Toscana. Fra vinlandsbyene ser man opp på regionens høyeste fjell, Monte Amiata (1738 m.o.h.), den grønne vulkanen. Å kjøre bil i Toscana er ikke noe problem, i Toscana er man langt fra de virkelige storbyene i Italia, hvor støtfangerne er til for å brukes.

Overnatting i feriehus i Toscana

NOVASOL har fått et ennå bedre tilbud av feriehus, leiligheter, landsteder og vingårder i Toscana. Overnatt på i sjarmerende steinhus fra det 1700 århundrede eller i eget hus på et vingods. Se våre feriehus i Italia, samt alle andre ferieboliger i Europa, ved å gjøre et søk på våre nettsider.

 

Se alle regioner

Se alle områder

Se all inspirasjon