search

Hytter og feriehus i Arendal

Søker du overnatting i Arendal og ønsker å bo komfortabelt i private omgivelser? NOVASOL har mange hytter i Aust-Agder, der du kan bo tett på det beste populære feriedestinasjonen har å by på. 

Arendal er en skikkelig sommerdestinasjon, og hvert år fylles skjærgården og strendene med glade mennesker. I byens sentrum yrer det av liv og på uteserveringene er det alltid god stemning. Arendal kan by på noe for alle, uansett alder og ferieønsker.

Leier du en hytte i Arendal gjennom NOVASOL kan du bo tett på den fantastiske skjærgården, samtidig som du har mulighet til å bruke ferieboligen til kvalitetstid med familie eller venner.

Aktiviteter og attraksjoner

Leier du en hytte i Arendal, er det aldri langt til morsomme aktiviteter og spennende attraksjoner.

På ferie i Arendal kan du blant annet: 

  • Besøke havneområdet i sentrum av byen, kjent som Pollen, der det er mye å se og gjøre. Her yrer det alltid av liv, spesielt på sommeren. 
  • Fra Pollen kan du tusle ut til Tyholmen, som opprinnelig var en holme adskilt fra resten av byen. Tyholmen er kjent for sin gamle bebyggelse, der en av de eldste husene kan dateres tilbake til 1676. Hit er det helt klart verdt å tilbringe noen timer. 
  • Ta turen ut til øya Merdø, som til tross for sin størrelse kan by på en imponerende mengde opplevelser. Merdøgaard Skjærgårdsmuseum, beliggende på en gammel kystgård, bør besøkes. Det finnes gravrøyser fra bronsealderen på øya, samt en gravplass for ukjente, omkomne sjømenn. Merdø kan i tillegg skilte med mange fine strender, og øya er populær blant badeglade. 

En ferie i Arendal er heller ikke komplett uten å besøke KUBEN. På museet kan du bli bedre kjent med Arendals historie gjennom de mange utstillingene. KUBEN kan også tilby utstillinger for de minste, samt flere spennende aktiviteter. 

Hytte Arendal

Opplevelser for hele familien i Arendal

Arendal er en ideell feriedestinasjon for hele familien. Her venter spennende opplevelser for små og store! 

Ta med barna til Vitensenteret Sørlandet for en morsom og lærerik dag. Her kan hele familien eksperimenterer, lære, leke og konkurrere. Gjennom de interaktive utstillingene kan barna lære mer om blant annet kroppen, energi og teknologi. Kanskje hilser Knokkel Knut, senterets maskot, på også? 

Mange små elsker å bade og da er Arendal midt i blinken! Under finner du noen av de flotte, barnevennlige strendene Arendal kan by på: 

  • Hove-strendene og Spornes strand på Tromøy
  • Stølsviga på Hisøy
  • Merdø strand

Frister det ikke med bading i havet? Da kan du ta med barna til svømmebassenget i Gjestehavna. Her holder vannet godt over 20 grader.

Naturomgivelser

Raet nasjonalpark strekker seg langs kysten fra Grimstad til Tvedestrand. Har du på forhånd fått med deg utstillingen som Raet nasjonalpark i Vitensenteret Sørlandet, vet du allerede at 98 % av nasjonalparken ligger under vann. Raet er en endemorene fra siste istid, som i dag strekker seg langs kysten. For deg som er nysgjerrig på livet under vann, anbefaler vi å ta med snorkleutstyr. 

Når du bor i et feriehus i Arendal, kan du enkelt ta deg ut til Hove og Merdø med ferge. Du kan også ta deg ut til strendene ytterst på Tromøy uten bil. Pakk med deg badetøy på turen, så kan du også oppleve livet under vann. 

Finn din perfekte hytte i Arendal

Hos NOVASOL kan du enkelt søke og leie hytte i Norge. Bruk kartet til å navigere deg frem til ønsket område, og trykk deg videre til den enkelte feriebolig for mer informasjon. Alle våre hytter i Arendal er kvalitetssikret av våre egne medarbeidere, som sammen med eieren har gått gjennom en lang sjekkliste. Din trygghet er viktig for oss!