search

Feriehus og leilighet i Malaga

NOVASOL er tilstede med feriehus langs Costa del Sol, inkludert i og rundt de populære og pulserende feriebyene Malaga og Marbella. Ferieparadiset Malaga er en av Andalucias største byer, og er en svært populær feriedestinasjon blant nordmenn. Hos oss kan du blant annet velge mellom sentrale ferieleiligheter og mer private feriehus med eget svømmebasseng. Uansett hvordan du vil tilbringe oppholdet i Spania har vi hus eller leilighet som passer deg! 

I Malaga-provinsen finner du et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser. Denne delen av Spania er blant annet kjent som et paradis for golfelskere!  

Feriehus og ferieleiligheter i Malaga

Feriehus i Malaga

Malaga ligger ved foten av fjellet Monte, midt mellom frodige frukthager hvor appelsiner, fiken og bananer trives. Opplev sol, kultur og et pulserende liv på ferie i Spania! Havnebyen Malaga ligger langs Costa del Sol, og er den nest største byen i Andalucia.

Byen er kjent for sitt behagelige klima, den praktfulle katedralen, slottet og den tradisjonelle dansen malagueñas. En av byens mest berømte innbyggere er Pablo Picasso, og leier du et feriehus i Malaga kan du besøke det store Picasso-museet. Ta en forfriskende dukkert i Middelhavet, eller prøv deg på vannsporter og aktiviteter som vindsurfing og dykking. Spaser gjennom det historiske sentrum av byen, oppdag fantastiske shoppingmuligheter, eller hvil føttene på en av byens mange uteserveringer. Gatelivet er viktig for befolkningen, og det er alltid mange mennesker rundt omkring, og du merker fort for gjestfrie spanjolene er. De er også svært humoristiske, så ikke bli overrasket dersom du blir servert en vits eller to når du bestiller mat på en av de mange fine restauranter som befinner seg i området.

Med et feriehus i Andalucia kan du besøke både Malaga og Marbella, i tillegg til en rekke andre sjarmerende steder. Finn en leilighet for to midt i byen, eller et feriehus med privat basseng for en morsom ferie for hele familien. Velkommen til Costa del Sol!