search

Feriehus Marbella og Malaga

NOVASOL er tilstede med feriehus langs Costa del Sol, inkludert i og rundt de populære og pulserende feriebyene Malaga og Marbella. Ferieparadiset Malaga er en av Andalucias største byer, og er en svært populær feriedestinasjon blant nordmenn. Hos oss kan du blant annet velge mellom sentrale ferieleiligheter og mer private feriehus med eget svømmebasseng. Uansett hvordan du vil tilbringe oppholdet i Spania har vi en feriebolig som passer deg! 

Feriehus i Malaga

Malaga ligger ved foten av fjellet Monte, midt mellom frodige frukthager hvor appelsiner, fiken og bananer trives. Opplev sol, kultur og et pulserende liv med et feriehus i Malaga! Havnebyen Malaga ligger langs Costa del Sol, og er den nest største byen i Andalucia.

Byen er kjent for sitt behagelige klima, den praktfulle katedralen, slottet og den tradisjonelle dansen malagueñas. En av byens mest berømte innbyggere er Pablo Picasso, og leier du et feriehus i Malaga kan du besøke det store Picasso-museet. Ta en forfriskende dukkert i Middelhavet, eller prøv deg på vannsporter og aktiviteter som vindsurfing og dykking. Spaser gjennom det historiske sentrum av byen, oppdag fantastiske shoppingmuligheter, eller hvil føttene på en av byens mange uteserveringer. Gatelivet er viktig for befolkningen, og det er alltid mange mennesker rundt omkring, og du merker fort for gjestfrie spanjolene er. De er også svært humoristiske, så ikke bli overrasket dersom du blir servert en vits eller to når du bestiller mat på en av de mange fine restauranter som befinner seg i området.

Feriehus og ferieleiligheter i Malaga

 

Feriehus i Marbella

En av de mest populære byene på Costa del Sol er Marbella – Spanias svar på St. Tropez. Dette eksklusive ferieområdet tiltrekker seg mange besøkende hvert år, inkludert de berømte og velstående. Nyt atmosfæren, det solfylte været, små tapasbarer og restauranter. Vandre gjennom de trange gatene hvor du finner sjarmerende og små butikker, eller besøk den eksklusive havnebyen Puerto Banus for designerbutikker og havnen.

I Puerto Banus finner du også en rekke restauranter langs havnen, og her kan du til et måltid nyte de dyre luksusbåter og biler. Det finnes også en rekke barer langs havnen og i sidegatene, så er du i slaget og klar for en fest er dette det rette stedet! Prisene på mat og drikke er nok tilsvarende som hjemme i Norge, kanskje noe billigere. I tillegg finnes det en rekke større klubber, men disse er mer spredt rundt i Marbella utenfor havnebyen Puerto Banus, så her lønner det seg å ta en taxi. Litt lenger inn i Puerto Banus utenfor selve havnen finner du også et marked, og her kan du finne billige spanske skatter dersom du vil ha med noe fint hjem fra ferieturen i Spania. Ingenting er vel bedre enn å komme hjem med smykker og klær som venninnegjengen ikke har likedan.

Lei et feriehus i Marbella for et innslag av det eksklusive livet. Lei feriehus i Marbella med eget svømmebasseng om du virkelig vil nyte det gode liv på din ferie i Spania.

Lei ferieleilighet eller feriehus i Marbella

Våre feriehus og leiligheter

Med et feriehus i Andalucia kan du besøke både Malaga og Marbella, i tillegg til en rekke andre sjarmerende steder. Finn en leilighet for to midt i byen, eller et feriehus med privat basseng for en morsom ferie for hele familien. Velkommen til Costa del Sol!