search

Feriehus og leilighet i Malaga

NOVASOL har mange feriehus og ferieleiligheter å velge mellom langs hele Costa del Sol, velg mellom populære feriebyer som Malaga, Marbella og Mijas

Skal du på ferie til Malaga, men mangler en feriebolig å bo i? Da har du kommet til riktig sted. Hos oss kan du velge mellom en rekke forskjellige boliger, alt fra ferieleiligheter med plass til kjæresteparet eller pensjonistene. Eller en villa med plass til hele barnefamilien eller storfamilien. Vi har et stort utvalg ferieboliger i Spania - så her er det bare å velge og vrake!
 

familieferie i Malaga
 

Malaga er en av Analucias største byer og er en svært populær feriedestinasjon blant nordmenn på ferie i Spania. Hos oss kan du blant annet velge mellom sentrale ferieleiligheter og mer private feriehus med eget svømmebasseng. Uansett hvordan du vil tilbringe oppholdet i Spania har vi hus eller leilighet som passer deg! 
 

Golfferie på Malaga - Perfekt for golfelskeren

I Malaga-provinsen finner du et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser. Denne delen av Spania er blant annet kjent som et paradis for golfelskere!  
 

golfferie på malaga
 

Malaga er kjent for å være et yndet sted for golfspillere som ønsker å spille golf i varmere strøk. Her finner du mer enn 100 golfbaner å velge mellom og de er kategorisert som noen av verdens beste golfbaner. Ikke rart Malaga har blitt et av de mest populære golfferie-stedene i verden. 
 

Les mer om golfferie i Spania her!
 

Feriehus og leilighet i Malaga

Malaga ligger ved foten av fjellet Monte, midt mellom frodige frukthager hvor appelsiner, fiken og bananer trives. Opplev sol, kultur og et pulserende liv på ferie i Spania! Havnebyen Malaga ligger langs Costa del Sol, og er den nest største byen i Andalucia.
 

Ferie i spania
 

Opplevelser og ting å gjøre på Malaga

Byen er kjent for sitt behagelige klima, den praktfulle katedralen, slottet og den tradisjonelle dansen malagueñas. En av byens mest berømte innbyggere er Pablo Picasso, og leier du et feriehus i Malaga kan du besøke det store Picasso-museet. Ta en forfriskende dukkert i Middelhavet, eller prøv deg på vannsporter og aktiviteter som vindsurfing og dykking.

Spaser gjennom det historiske sentrum av byen, oppdag fantastiske shoppingmuligheter, eller hvil føttene på en av byens mange uteserveringer. Gatelivet er viktig for befolkningen, og det er alltid mange mennesker rundt omkring, og du merker fort for gjestfrie spanjolene er. De er også svært humoristiske, så ikke bli overrasket dersom du blir servert en vits eller to når du bestiller mat på en av de mange fine restauranter som befinner seg i området.
 

Malaga
 

Book en feriebolig i Malaga her!


God mat og unike opplevelser i Malaga

Med et eget feriehus eller ferieleilighet i Malaga er det enkelt å lage sin egen mat med unike og lokale råvarer. Utforsk de mange lokale matskattene og handle inn til Paella, Gambas a pil-pil eller desserten Flan. Besøk de store markedene som selger lokale og egendyrkede grønnsaker, selvfanget fisk og vakre blomster. Her kan du finne lekre skinker, oster og sprø grønsaker. 
 

Paella i Malaga


Er du heller typen som ønsker å lene deg godt tilbake og få servert middagen finnes det mange gode restauranter i Malaga som du bør teste ut. Malagas plassering som havneby langs Middelhavet byr på en rekke fiske og sjømatrestauranter. Fersk fisk og sjømat kommer ferskt inn i havna. Som ellers i Spania finner du et stort utvalg tapasrestauranter, bestill et utvalg flere små retter og del mellom dere mens dere deler en kanne med iskald Sangria. 
 

malaga sangria skål

Finn en feriebolig i Malaga nå og planlegg ferien din!

Med et feriehus i Andalucia kan du besøke både Malaga og Marbella, i tillegg til en rekke andre sjarmerende steder. Finn en leilighet for to midt i byen, eller et feriehus med privat basseng for en morsom ferie for hele familien. Velkommen til Costa del Sol!
 

Vil du motta gode reisetips og inspirasjon? Da bør du melde deg på vår e-post-liste. Du kan når som helst melde deg av.

Meld deg på e-post-listen her!