search

Feriehus på Sjælland

Sjælland kjennetegnes først og fremst av sin vakre og velbevarte natur, samt de utmerkede mulighetene for å kombinere naturopplevelser med kulturopplevelser. Leier du et feriehus på Sjælland, vil du raskt oppdage at området innbyr til en variert ferie. Dessuten er avstanden fra feriehuset og inn til København svært kort, noe som gir muligheter til dagsutflukter til storbyen.

Lei feriehus på Sjælland

Det er en rekke strender på Sjælland, og den lange kysten gjør området ideelt for en feriehusferie for badeglade gjester, ikke minst ved ferieområdene Gilleleje, Tisvildeleje og Liseleje. Nordsjælland og Vestsjælland er delt av Roskildefjorden og Isefjorden. Stedet har alltid hatt en viktig plass i historien og har i århundrer vært de danske kongers foretrukne plass. Dette bekreftes av de mange slottene i området. Leier dere feriehus på Nordsjælland, anbefales det å besøke et av de mange, flotte slottene som ligger her.

Feriehus på Sjælland

Feriehus på Nordvestsjælland

Nordvestsjælland er kjent for sitt særpregede landskap, fylt med kontraster: frodige marker, sanddyner, bratte klipper og dype bøkeskoger. Med vann på tre sider har spesielt den nordlige del - feriedestinasjonene Odsherred, Rørvig og Sjællands Odde - et helt unikt lys som trekker mange kunstnere, og som videre har gitt landsdelen mange spennende gallerier. Badestrendene, som regnes blant de beste i Danmark, er også en vesentlig grunn til at så mange velger å leie feriehus her.

Sommerhus på Sjælland

Feriehus på Sørsjælland, Lolland og Falster

De store øyene i det østlige Danmark har hver for seg veldig variert i landskap. Sørsjælland er kupert, frodig og grønn, og på Stevns og Møn er det store, flotte klitter ut mot Østersjøen. Drar du på ferie til Lolland og Falster møtes du av områder preget av et åpent, grønt og flatt landskap, og på Falsters østkyst finnes det flotte badestrender, spesielt er det populært blant barnefamilier å leie feriehus i Marielyst. For dette området er perfekt dersom du leier feriehus og har med deg barn, her ligger nemlig Knuthenborg Safari Park, Middeladercenteret og ikke minst BonBon Land ved Næstved.

Feriehus i Danmark

Ta DFDS Seaways til ditt feriehus i Danmark. Velger du sjøveien fremfor motorveien, starter ferien allerede når du går ombord på fergen. Du kommer uthvilt frem og får en god start på reisen videre. Ta turen innom København på vei til ditt feriehus! Danskenes hovedstad har mye å by på, og det er vel verdt å sette av noen timer i denne deilige byen.

Ser du etter din neste ferie i Europa, kan NOVASOL tilby et stort utvalg ferieboliger, blant annet i Danmark. Søk og bestill ditt neste opphold hos oss, og se frem mot neste ferie allerede i dag!