search

Feriehus ved Henne Strand

Vi i NOVASOL vil gjøre din ferie best mulig. I Henne Strand og Hostrup har vi flere ferieleiligheter du som gjest kan velge mellom, og du kan tilpasse feriehuset til hvordan du vil legge opp din drømme ferie.

Henne strand

Henne Strand er et av de mest attraktive og etterspurte sommerområder i Danmark som NOVASOL kan tilby, og det er et bredt spekter av feriehus du som gjest kan velge mellom. Området byr på alt fra brede, hvite fantastiske sandstrender, til store sanddyner, skog og myr, til et vel av utflukt og aktivitetsmuligheter ved Henne Strand. I den nærliggende Hennesby, finner de dessuten en rekke aktiviteter. Er du en aktiv golfspiller bør du teste ut den velkjente golfbanen som befinner seg her nede. I området finner du også utleie av ponnier, lysblåsing, antikvitetshandlere og mye, mye mer. Det er altså mange spennende butikker og restauranter man bør ta turen innom.

Lei feriehus i Henne strand

Houstrup

Lyst til å feriere i Danmark? Nyt f.eks. livet i Hostrup, i et av våre deilige sommerhus i Vestjylland.

Hostrup er et skjønt område, der det ligger tilbaketrukket fra Vesterhavet, blant de vakre sanddyner som området er fult av. Her er det en stor mulighet for å slappe av og nyte det flotte landskap, der det foreligger en rekke gangs- og sykkelstier, for dem som ikke bare vil late i solen. Selve stranden Henne Strand er en bred sandstrand, med fredet myr- og sanddyne-landskap. I selve Hostrup er det en dagligvarebutikk og en restaurant, men i nabobyen Henne , ca. 7 vekk, er utvalget av butikker og restauranter større.