search

Feriehus og hytte i Birkenes

Ta turen til vakre Birkenes, og finn både uberørte fjellområder, vakkert kulturlandskap og nydelige kystperler.

Kommunen ligger litt inn i landet fra sørøstkysten av Norge, nærme både Grimstad, Lillesand, Kristiansand og Vennesla, og har fra gammelt av vært en viktig ferdselsåre mellom Sørlandet og Telemark.  

Morsomme ferieaktiviteter

Er du interessert i friluftsliv, og spesielt fiske? Da er Birkenes stedet å dra til. Her ligger nemlig Tovdalselva, som er en av de beste lakseelvene i Norge. I tillegg har kommunen en aktiv klatreklubb, som har satt opp masse morsomme utendørsruter og det er flere gode turområder for både den erfarne og barnefamilien.

Hvis dere er ute etter kystperler og sommeridyll, er Grimstad og Lillesand rett i nærheten. Hva mer kan man ønske seg?

Overnatting i Birkenes

Vi har flere ferieboliger til leie i Birkenes, både litt inne i landet, nærme fjellområder og fiskeelva, samt lenger ute mot kysten. Du kan med andre ord finne drømmestedet, som oppfyller alle de ønskene dere måtte ha til ferien.

Ved å leie ei hytte eller en feriebolig hos oss, har dere selv friheten legge planer for dagen i hjemlige og private rammer.  

Du finner en av Norges beste fiskeelver i Birkenes

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.