search

Feriehus og hytte i Grimstad

Velkommen til Grimstad, ofte kalt «Sørlandets perle»! Leier du en hytte i Grimstad, ligger det til rette for flotte feriedager fylt med skjærgårdsidyll, båtliv og byopplevelser. Grimstad er en populær ferieby, mye på grunn av sin fine beliggenhet og mange soltimer. Her kan du vandre gjennom trange og sjarmerende gater, mellom hvite hus og nyte lange feriedager i skjærgården. Grimstad er sommer, sol, strand og hav. En ferieopplevelse absolutt hele familien vil sette stor pris på. Her skapes gode ferieminner, kanskje spesielt for barna, som kan nyte lange sommerdager fylt med krabbefiske, bading og iskrem. Grimstad passer for alle – og et godt utgangspunktet når du leier hytte i Aust-Agder.

Sommeridyll venter med et feriehus eller hytte i Aust-Agder

Aktiviteter og opplevelser

Ta turen innom Grimstad Turistkontor, der du kan få tips til hva du kan se og gjøre under ferien. Her kan du også leie sykler og kjøpe billetter til ulike turer. 

En ferie i Aust-Agder kommer med uendelige aktivitetsmuligheter. Grimstad har blant annet flere kjente syklister, som Thor Hushovd  og Dag Otto Lauritzen, og du kan sykle i deres treningsløyper om du vil.

Få med familien til Raet nasjonalpark, et av Sørlandets mest populære friluftsområder. Parken strekker seg fra Grimstad, langs Arendals kyststripe til Tvedestrand. Her venter gode forhold for blant annet bading, fotturer, fiske, kajakkpadling og vindsurfing. 

På sommeren er det mye liv og røre i Grimstad. Her arrangeres det årlig flere spennende festivaler, som Skral festival og Den Lille Madfesten. Sjekk ut hva som skjer i Aust-Agder under ditt opphold og du er garantert et spennende innslag i ferien. 

Leier du en hytte i Grimstad med barn, kan du glede deg over mange spennende aktiviteter de minste vil sette stor pris på. Bli med Badebåden Østerøy eller Skonnerten Solrik ut på eventyr, eller dra ut i skjærgården i egen båt. Fra Grimstad er det dessuten kun en knapp 30 minutters kjøretur til den populære Dyreparken i Kristiansand. 

Aktiv ferie i Grimstad med hele familien

Attraksjoner og severdigheter

Grimstad omtales ofte som «Dikternes by», mye fordi både Henrik Ibsen og Knut Hamsun på et tidspunkt har bodd her. Dersom du vil vite mer om kunstnerne, utover det som i dag er synlig i bybildet, kan du for eksempel ta turen til Ibsen-museet. Er du lysten på flere museumsbesøk, kan du også ta turen innom Sjøfartsmuseet i Hasseldalen. 

Kulinariske opplevelser

Er du glad i god mat? Da vil du elsker en ferie i Grimstad! Området er kjent for ypperlige råvarer, i form av fisk, skalldyr og ferske råvarer. Her brygges også godt øl, som det er verdt å smake på. Tilbered deilige måltider i feriehusets kjøkken, som familien kan nyte sammen på terrassen, eller spis middag ute på en av de mange restaurantene. 

 

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Når du leier hytte eller feriehus i Norge gjennom NOVASOL får du automatisk vår Trygghetspakke inkludert i prisen. Vi ønsker at våre gjester skal føle seg 100% trygge når valget faller på en av våre ferieboliger i Europa, og vi har derfor inkludert både avbestillingsgaranti og Best-Price-Garanti i Trygghetspakken. Du kan lese mer om hvilke vilkår som gjelder for denne i våre leiebetingelser. 

Når du har bestemt deg for å leie en hytte i Grimstad, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Grimstad og NOVASOL.