search

Feriehus og hytte i Ålesund

NOVASOL hytteutleie i Norge gir deg muligheten til å besøke fantastiske Ålesund. Ålesund er etter manges mening Norges vakreste by. I 1904 raserte en omfattende bybrann store deler av bebyggelsen, ødela over 800 bygg og gjorde rundt 12.000 mennesker husløse. Da byen atter ble gjenreist, bygget man den i tidsriktig jugendstil. I dag kan man spasere gjennom Ålesund og beundre de mange skjønne fasadene, små tårnene og fantasifulle ornamentene. Lei en feriebolig i Møre og Romsdal og bo i kort avstand fra de mange attraksjonene i området. Feriehusutleie i Ålesund gir deg oversikten til en herlig ferie!

Hytte Ålesund

Naturomgivelser

Ålesund ligger direkte ved havet og er omgitt av tallrike øyer og fjell. Severdighetene på Sunnmøre er mange, og her finnes blant annet Atlanterhavsparken hvor akvariene er bygget rett inn i kystnaturen og gir et praktfullt innblikk i havets og fjordenes undersjøiske verden. Parken er svært populær blant både norske og internasjonale turister, og er en severdighet som man ikke må gå glipp av.

Aktiviteter, kultur og opplevelser

Severdig er også fiskemarkedet i Ålesund der du kan kjøpe fersk fisk og ferske krabber. Men du kan også hente fram fiskestangen selv for å fange dagens middag, da det er fullt av fiskemuligheter i byen. Fra sentrum går det en vei med 418 trappetrinn opp til utkikkspunktet Aksla som i klarvær byr på en god utsikt utover mange av øyene, holmene og skjærene som preger Møre og Romsdal.

Fra medio april til medio september har du anledning til å foreta en dagsutflukt med Hurtigruten gjennom Storfjorden, Synnylvsfjorden og Geirangerfjorden til tettstedet Geiranger; etter en kort visitt der vender skipet tilbake til Ålesund.

Bestill en hytte på Sunnmøre, og få et uforglemmelig opphold!