search

Feriehus i San Gimignano

San Gimignano ligger i Toscana i provinsen Siena. Hos NOVASOL finner du hytter som gir deg et godt utgangspunkt for din neste ferie i Italia. Nyt livet i San Gimignano.

Middelalderbyen San Gimignano er byen med mange tårn. Noen av de rikeste familiene konkurrerte før i tiden om hvem som kunne bygge de største og flotteste tårnene. De som hadde mot og midler til å bygge flest og høyest tårn, vant anseelse og respekt blant de øvrige innbyggerne. Mange av tårnene står fremdeles like fint den dag i dag, og du kan selv nyte dem ved selvsyn.

NOVASOL leier ut fine feriehus i hele Toscana, og vi har naturligvis et godt utvalg også i San Gimignano i provinsen Siena i Toscana. Våre feriehus har det meste, og du velger selv graden av luksus du ønsker på ferien.

Spaser en tur gjennom de smale gatene i San Gimignano, og nyt følelsen av å oppleve middelalderen på nært hold. Byen er fantastisk vakker og betagende. Kos deg med et besøk i byens kirke, få grøssinger på byens torturmuseum, og forestill deg fortidens tårn-bygger-konkurranse og den stemningen det må ha skapt i byen.

Et opphold i denne italienske perlen medfører også vinopplevelser ut over det vanlige. Besøk vingården Fattoria di Fugnano, og kos deg med byens egne berømte hvite Vernaccia, som alene er verdt reisen.