search

Feriehus i Ålbæk

Østkysten fra Skagen i nord til Hals i sør, er ideell som feriemål spesielt for barnefamilier på ferie i Danmark. Kyststrekningen mellom Skagen og Frederikshavn er barnevennlig med fine, hvite sandstrender, hvorav de fleste er bilfri. Vannet er rent, lavt og stille og det er fine muligheter for å finne le i sanddynene. Kystområdet i den sørlige delen av regionen, mellom Frederikshavn og Hals, bærer preg av flate sandstrender uten større sanddyner, men også her gjelder det, at man skal et stykke ut i vannet før det blir dypt.

De fleste av våre feriehus i Nordjylland ligger i dette området godt i le mellom trær. I hele området er det også mulig å dyrke fritidsaktiviteter som surfing, golf, ridning og alle former for fiske eller besøke en av områdets flotte attraksjoner. Østkystens største by, Frederikshavn, er en attraktiv handelsby med mange spennende spesialbutikker, kafeer og restauranter, som om sommeren er med på å gi byen et nesten sørlandsk preg. Lei derfor et sommerhus i Nordjylland for å få den perfekte ferie for deg og din familie!

Lei feriehus i Ålbæk, Hou og Hals

Feriehus i Ålbæk

Drømmer du om en avslappende, men samtidig spennende, ferie i Nordjylland? Da er den idylliske fiskelandsbyen Ålbæk destinasjonen for deg! Med barnevennlige strender, uforglemmelige naturopplevelser og et stort utvalg av aktivitetsmuligheter, vil et opphold i Ålbæk bli et av årets høydepunkter. NOVASOL kan tilby et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter i Nordjylland, og du vil garantert finne en feriebolig som passer dine ønsker og behov. Den vakre byen Ålbæk finner du på østkysten, med Nordsjøen kun 14 km unna. Du kan dermed nyte ferien i Danmark med to hav rett i nærheten. Den varierte naturen her er imponerende. Ved Østersjøens barnevennlige strender, med grunt vann og sanddyner, kan hele familien tilbringe dagene i den finkornete sanden.

Aktiv ferie i Ålbæk

I Ålbæk sanddyneplantasje finner du utallige turstier som tar deg på kryss og tvers gjennom dette vakre landskapet. Fra feriehuset i Ålbæk kan du også oppleve naturen fra sykkelsetet, i kano eller på hesteryggen. Mange naturopplevelser venter deg fra ferieboligen i Nordjylland.  Fra Ålbæk kan du enkelt ta toget til Skagen eller Frederikshavn.

Naturopplevelser fra feriehus i Vestjylland

Feriehus i Hou og Hals

Nordjylland er perfekt for danmarksferie med hele familien. Hou er et lite, hyggelig fiskerleie beliggende på kysten av Nordjylland.  Her kan du nyte lange turer på stranden, la de yngste boltre seg på lekeplassen ved havnen og se noen fantastiske soloppganger over Kattegat. Hals er en liten havneby med en fantastisk sommerstemning. Her får du utsikt over Limfjord og Kattegat. Strendene på Hou og Hals er kjent som noen av Nord-Europas mest barnevennlige, med langgrunt vann og plass til lek og moro. Langs strendene på Aalborg kyst er det heller ingen biltrafikk, så her kan alle oppholde seg trygt på strandområdet.

Aktiviteter og opplevelser i Hou og Hals

I Hou og Hals yrer det av liv og aktiviteter hele sommeren! I Hals finner du mange spisesteder og butikker, samt spennende sommermarkeder. Dersom du vil være aktiv på ferie i Nordjylland kan du prøve golf, kajakking, surfing, sykling eller gå en av de mange rutene i området. Strendene inviterer til strandsport, men er selvfølgelig perfekte for deg som bare vil ta det helt med ro i ferien.

Ta med barna på rav-jakt – her kan du nemlig finne rav flytende i vannkanten. Leier du er feriehus i Nordjylland befinner du deg ikke langt unna Fårup Sommerland. Her kan både store og små barn kose seg med action, fart og spenning! Som gjester hos NOVASOL får du rabatt på inngangsbilletten når du leier feriehus i Danmark.