search

Feriehus i Skagen

Skagen har mange gode tilbud til sine gjester gjennom hele året, som du kan nyte godt av fra et sommerhus her. Først og fremst er strendene fantastiske, og du bestemmer selv om du vil dyppe tærne i Kattegat eller Skagerak - eller kanskje begge samtidig, dersom du stiller deg på toppen av Grenen. Grenen er nemlig et must, når du leier et feriehus eller ferieleilighet i Skagen. Det er ikke mange steder i verden hvor man bokstavelig talt kan se to hav støte sammen som på Skagen. Kunst er en sentral del av Skagens historie og selvforståelse, og på Skagens Museum kan du finne malerier av noen av de berømte skagensmalerne. Michael og Anne Ancher har sitt eget museum i det huset som kunstnerparet bodde i inntil sin død. Også vår egen Christian Krohg bodde og malte her.

Skagen har en svært idyllisk sjarm, med de hyggelige gatene og gule husene med røde teglsteinstak og en havn hvor du alltid får kjøpt fersk fisk. Man kan sitte og kose seg på kaikanten eller på de mange kafe- og restaurantbordene. Med sykkel eller bil kan dere komme rundt og se større deler av Nordjylland, som har en rekke aktivitetstilbud til sine feriegjester. Med andre ord tilbyr Skagen det aller meste vi ønsker når vi skal leie feriehus i Danmark.

Lei sommerhus i Skagen

Attraksjoner for hele familien

Skagen er noe spesielt. De kjente kunstnere mente at det var lyset. Andre føler at det er den friske vinden, som varierer fra lette pust over byen, til kraftige stormer, som blåser gjennom kropp og sjel. Andre igjen, mener at det er strendene i Skagen ved de to havene, Vesterhavet og Kattegat, som møtes på toppen, for så å bølge inn i hverandre i en evig brus. Spør du en feriegjest, vil du nok få svaret: Her er litt av alt! Men det er umulig å få nok - og det er nok svaret på, at man vender tilbake til Skagen år etter år. Vær kulturell - besøk attraksjoner i Skagen, museer eller de berømte Skagensmalerne, hvis verker kan ses på Skagens Museum og i Michael- og Anna Anchers hus i Skagen.

Det er ikke bare feriegjester som har trykket Skagen til brystet, det er også svært populært blant fuglekikkere. Hvert år passerer nemlig millioner av trekkfugler og spissen av Jylland. I perioder kan du også se mange rovfugler her, som havørn, kongeørn og keiserørn. Ta med familien til Skagen Grå Fyr, der alle kan lære mer om de mange fugleartene som passerer og ta turen opp i et av Danmarks høyeste fyrtårn. Ønsker du en liten utfordring, kan du legge ut på tur over Råbjerg Mile. Dette er Danmarks største vandreklitt - en sanddyne av flygesand. Når du kommer til den 35 meter høye toppen kan du nyte en imponerende utsikt. Råbjerg Mile flytter seg cirka 15 meter hvert eneste år.

Feriehus i Skagen for hele familien

Feriehus i Skagen

Leier du et feriehus eller en ferieleilighet i Skagen kommer du tett på autentiske opplevelser. Du må ikke gå glipp av områdets mange lokale spesialiteter og særpreg. Nyt områdets unike natur og smak på den fantastiske sjømaten du får servert her.

En ferie i et sommerhus i Skagen byr på opplevelser du kommer til å huske, og mest sannsynlig vender du tilbake til dette ferieparadiset på et senere tidspunkt.