search

Feriehus i Vestjylland

Vestjylland har alltid vært en populær destinasjon for feriehusferier. Her ligger sommerhusene vakkert plassert i den unike naturen. Den vestjyske naturen er en opplevelse i seg selv, og vi anbefaler at du setter av litt tid til en oppdagelsesferd. Skal du leie sommerhus i Vestjylland kan du se frem til dette og mye, mye mer. 

Det er et hav av aktivitetstilbud å velge mellom, og det er nødvendig å prioritere i det store utvalget. En uke i ferie i ferieboligen er ikke alltid nok, når Vestjylland skal utforskes. Det flotte med Vestjylland er at ferieopplevelsene står i kø året rundt, så her kan man nyte sommerens lyse dager og den kjølig vinteren. Når man velger ferieleilighet, så har du forutsetningen for å planlegge akkurat den ferien du drømmer om. 

Aktiviteter og opplevelser

Fra et feriehus i Vestjylland har du utsikt over noen av Danmarks aller vakreste strender. Her er det både  plass til late dager under solen og salte bad i havet. Vestjylland har også noen av landets beste fiskevann, både ved kysten, i de mange innlandsvannene og i Put & Take innsjøer. Er du ikke den store lystfiskeren, kan du alltids besøke den lokale fiskehandleren og tilberede et deilig måltid med familien. 

Strandferie på Vestkysten

Sykkelferie i Vestjylland

Mulighetene for sykkelturer langs den jyske vestkysten og de omkringliggende naturområdene er utallige. Det finnes mange skiltede ruter langs hele kysten, og du kan velge mellom korte og lange turer fra feriehuset. Mange av sykkelstiene går fordi flotte utsiktspunkter, severdigheter og vakker natur. 

Du kan leie sykler til hele familien i flere utleiebutikker langs kysten. I flere av våre feriehus kan du også leie sykler gjennom NOVASOL. Du kan kontakte det lokale servicekontoret for med informasjon om dette. Et godt sted å finne inspirasjon og informasjon om sykkelruter ved Vesterhavet er Vestkystruten.

Vestkystruten: Fra Rudbøl i sør til Skagen i nord, strekker Vestkystruten seg. Dette er Danmarks lengste nasjonale sykkelrute, som tar deg forbi hav, skog og fjord. På ruten kan du se Vadehavet, Ringkøbing Fjord og Danmarks eldste by, Ribe. Ruten er 560 kilometer lang, men du kan selvfølgelig bare sykle de delene som ligger tett på sommerhuset. 

Panoramaruter: Skal du på ferie i Vestjylland med barn, kan du legge ut på en av de mange panoramarutene som Vestkystruten skriver om. Dette er 16 mindre ruter på ca. 20-30 kilometer, ved populære sommerhusområder som Rømø, Fanø, Saltum og Vejers. Her sykler du gjennom vakker natur, forbi flotte utsiktsplasser og gode spisesteder.               

Severdigheter og byliv

Fra sommerhusene i Vestjylland er det aldri langt til spennende byer som Esbjerg, Varde, Ringkøbing og Hvide Sande. Der venter et blomstrende handelsliv og et allsidig kulturliv samt andre fornøyelser. Her er det masse å oppleve også deg som vil være aktiv. Du kan spille golf på baner ved kysten eller kuperte baner inne i landet. Her går utleie av ferieboligene og golf nemlig hånd i hånd. For hele familien er LEGOLAND og GIVSKUD ZOO opplagte utfluktsmål. Når du leier et sommerhus i Danmark får du som NOVASOL gjester rabatt på inngangen til begge attraksjoner og flere til.

Opplevelser i Vestjylland

Populære feriehusområder i Vestjylland

Vestjylland er en lang strekning med mulighet for mange ulike typer ferie. Det kan derfor være vanskelig å bestemme akkurat hvor i Vestjylland du skal leie feriehus. De mest etterspurte sommerhusområdene på Jyllands vestkyst ligger veldig sentralt til på kyststrekningen. Våre feriehus i Søndervig og omegn er et sikkert valg. Her kan du nyte rolige omgivelser. 

Det vestligste punket i Danmark, med det berømte Blåvandshuk Fyr, er et sommerhusområde som heller ikke skal overses. Et sommerhus i Blåvand er et svært godt alternativ for deg som reiser med familien. 

Er du på utkikk etter et aktiv ferieopplevelse for hele familien, er våre feriehus i Arrild Ferieby midt i blinken. Her finnes det en rekke aktiviteter som barna vil elske rett i nærheten. 

Lei feriehus i Vestjylland

Feriehus i Vestjylland

Noe av det beste med å leie feriehus i Danmark er at du legger opp ferien selv, etter eget ønske. I et sommerhus kan man stå opp når man vil, spise frokost i sengen og bade i bassenget selv etter at solen har gått ned. Og det er ikke uten grunn at det er så populært med feriehusutleie blant barnefamilien, da det danner trygge rammer for barnelek og familiehygge. 

Bestill feriehuset i Europa hos NOVASOL, og få en uforglemmelig ferie i Vestjylland og Danmark!