search

Feriehus i Blåvand

Området omkring Blåvand er et utrolig forfriskende sted å leie feriehus i Danmark, for her er det virkelig alt man har bruk for til å få en opplevelsesrik ferie. Man kan som sagt kombinere feriedagene, så det både er noe godt for kropp og sjel.

Opplevelser og aktiviteter

I Blåvand er det mange gode sykkelstier, som vil bringe deg rundt i hele det idylliske vestjyllandske område, også uten at du behøver å sykle på de større og mer utfordrende veier. For moutainbikerryttere er det her også mange av fine ruter, både i skogene og på stranden og særlig Bordrup Klitplantage er et besøk verdt. Sykkelturer kan krydres med et stop ved skoglekeplassen i Oksby med mange spennende lekeredskaper. Lekeplassen er dekket av benker, så ta en matpakke med. En god felles aktivitet for hele familien er en tur i f.eks. en kano opp en av de mange strømninger. Her kan du i fred nyte den vakre natur og dyrelivet.

Feriehus i Blåvand i Vestjylland

Ferie i naturen

For dem som slapper av best med en fiskestang i hånden, er det også utallige muligheter for god fangst, både i strømninger, innsjøer og ved kysten. De populære Put & Take innsjøer er det også et par stykker av. De mange myrområder , strandstrekninger og skog gir gode muligheter for friske gåturer. NOVASOL leier ut spesielle lystfiskerhus, hvor det er god plass til deres fangst.

Ta veien forbi Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk, og nyt den fantastiske utsikt over havet og naturen fra Blåvand Fyr. Når du leier et feriehus i Vestjylland er dette sted nærmest et must på opplevelseslisten.

Aktiv ferie i Blåvand

Avslapping og byliv

I løpet av ens ferie må det også gjerne være en dag eller to hvor man bare slapper av. En tur til en av de større byområder; Varde, Esbjerg og Ribe, gir muligheter for å slentre gjennom hyggelige gater, kikke på butikkenes utvalg og ta en pause på en hyggelig cafe. Når det skal handles inn, så kan det som nevnt gjøres i Blåvand hvor du kan finne et utvalg av supermarkeder og spesialforretninger. Man kan også som nevnt få fingrene i en deilig iskrem og en god kopp kaffe. Du vil uten tvil få en stor glede av å besøke de mange deilige strender ved Blåvand. Uansett årstid så er det alltid noe å oppleve på stranden og ikke minst ved Vesterhavet.

Lei feriehus i Blåvand

Feriehus i Ho

Ikke langt fra Blåvand finner man et hyggelig ferieboligområdet ved Ho, som også er perfekt til en sommerhustur. Selve byen Ho er bevaringsverdig med sine gamle bygninger. Naturen omkring Ho dekker både en stor eng – og myrområder. Siste helgen i august kan du oppleve det årlige fåremarked, hvor du kan gjøre en god handel på store kremmermarkeder.

Å leie et sommerhus i disse områdene, vil være en sann fornøyelse for hele familien. Man kan rolig lene seg tilbake og glede seg til ferien i danmark, det er alltid noe å oppleve og aldri langt til store som små feriegleder.