search

Feriehus i Tavarnelle Val di Pesa

Nyt livet i Tavarnelle Val di Pesa - omgitt av vinmarker og olivenlunder. Her, i en av de flotteste delene av Italia, kan du leie hytter gjennom NOVASOL. Vi ses i Tavarnelle Val di Pesa.

Tavarnelle Val di Pesa i Firenze-provinsen er en hyggelig by med gode innkjøpsmuligheter og massevis av koselige bygninger i typisk landlig stil. Byens navn kommer av alle kroene, taverna, som tidligere lå her langs veien som førte de reisende fra Siena til Firenze og derfra videre til Roma.

Med NOVASOL kan du velge mellom et hav av spennende hytter over hele Italia. Også her i hyggelige Tavarnelle Val di Pesa finder du feriehus med sjel og sjarme. Du kan for eksempel leie et landsted med enestående panoramautsikt over området. Eller hva med en leilighet i en gammel låve som har blitt omhyggelig pusset opp? Sjekk utvalget allerede i dag - og book din feriebolig. Raskt og enkelt.

Når du har kost deg i Tavarnelle Val di Pesa en stund og begynner å bli klar for å dra på utflukter i området, er en tur til den sjarmerende middelalderbyen San Gimignano, med alle sine berømte tårn, virkelig verdt et besøk. Selve Firenze by og vakre Siena er naturligvis også et must når du først oppholder deg i Toscana.

I 40 år har NOVASOL drevet med feriehus i Italia og vi er i dag stolte over å kunne kalde oss for Nord-Europas største. Høy kvalitet og god service - det er hemmeligheten bak suksessen.

Se alle regioner

Se alle områder

Se all inspirasjon