search

Feriehus i Årgab

Årgab ligger praktisk sett mitt på stranden og er det perfekte mål for å leie en feriebolig i Danmark. Drømmer du og familien om ferieliv og herlige stunder i Danmark? Så book et av våre sommerhus i Årgab ved Vesterhavet og få en idyllisk og fin ferie i Vestjylland.

Lei feriehus i Årgab

Ferie i Årgab

Årgab ligger umiddelbart syd for Hvide Sande, som er en garanti for masse sol, sanddyner, sandstrand og et deilig badevann. Med sin plassering ved Holmslands Klit, kan man selv velge om man vil bade i Vesterhavets ville vann eller det mer barnevennlige Ringkøbing Fjord.

Ringkøbing Fjord, som ligger opp mot Årgab, er et av Europas beste og mest populære steder for windsurfing. Ta et kurs i surfing, det gjør ferieopplevelsen mer spennende og er med på å bidra til at ferien blir uforglemmelig. Det er masse muligheter for å leie utstyr i byen og puste inn frisk havluft på bølgen blå. NOVASOL har gjennom en årrekke leiet ut ferieleiligheter i Vestjylland og kan tilby et bredt spekter med ferieboliger til enhver ferie. Uansett om man skal nyte feriedagene sammen eller par som ønsker et par dager med fred og ro, så hjelper NOVASOL gjerne med å finne det helt riktige sommerhus. Årgab er et av de mange ferieområdene ved Vesterhavet. Så finner de ikke det man søker etter i Årgab, så kan en annen mulighet være å ta en titt på NOVASOLs mange deilige sommerhus i Bjerregård.