Hytte og feriehus i Farsund

Velkommen til NOVASOLs hytter i Farsund – en sjarmerende, hvit sørlandsby ved Skagerrak. Når du velger privat overnatting i Farsund, kan du bo i idylliske omgivelser tett på havet. En ferie på Sørlandet er en utmerket måte å tilbringe sommeren! Farsund blir ofte kalt Norges svar på Skagen. Med sandstrender så langt øyet kan se, som mange steder brytes opp av skjær og holmer, og vind som noen ganger kan bli ganske så kraftig, er denne kommunen er fantastisk destinasjon for din neste ferie i Norge.

Lei hytte eller feriehus i Farsund

Populære feriehus i Farsund

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Farsund

Loading...

Feriehus med basseng i Farsund

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Farsund

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Byen Farsund er typisk sørlandsk, med sine hvite jugendhus og trange smug. I løpet av sommermånedene skjer det mye spennende i byen. Hvert år arrangeres for eksempel Kaperdagene og Kapernatt, som er basert på Farsunds historie med kaperi, eller sjørøveri. Under festivalen herjer sjørøverne fritt i byen, og det er duket for musikk, teater og aktiviteter for små og store. Stikk innom det lokale turistkontoret for mer informasjon om arrangementer som foregår når du er på ferie.

En hytte i Vest-Agder er midt i blinken for fiskeren. I Farsund finnes mange gode fiskemuligheter, både i havet og i ferskvann. Ønsker du å fiske i havet, kan du gjøre dette hele året, mens for ferskvannsfiske trenger du fiskekort. Listalandet er kjent blant fiskere som et paradis for fiske etter sjøørret, og fisket er spesielt godt på våren og høsten. Dersom du planlegger å fiske på ferien, kan du søke gjennom vårt utvalg av fiskehus i Norge. Disse ferieboligene har ofte fryse – og sløyeplass, og noen har båt inkludert i leieprisen. 

Farsund er en fin feriedestinasjon for deg som vil prøve vindseiling, surfing, padling eller dykking når du leier hytte i Norge. Ute på Lista ligger forholdene til rette for fine opplevelser på surfebrettet. Det finnes også flotte turområder for deg som har tatt med turskoene.

Legg ferien til en NOVASOL hytte eller feriehus i Vest-Agder

Sommerferie i Farsund

I Farsund finner du et godt utvalg av fantastiske strender. For deg som søker «sydenfølelsen» på ferie i Norge, kan Haviksanden friste med hvit sand og flott badevann. Stranden Lomsesanden er en favoritt blant barnefamilier. Her er det langgrunt, perfekt for barna, samt parkeringsplass og brygge. Husebysanden er også et fint alternativt for den strandglade. Dersom du vil finne deg din egen private bukt for dagen, kan du ta en tur til Einarsneset.

Attraksjoner og severdigheter

Ta turen til kulturminnet Lista fyr, som har hatt en sentral rolle siden 1800-tallet. I dag kan du lære mer om fyret, se utstillinger, besøke kaféen og vandre rundt i området. Når du besøker Lista fyr, er det naturlig å ta turen innom Lista fuglestasjon, som gjennom 25 år har overvåket og ringmerket trekkfugler. Lista har en spesiell betydning for trekkfuglene, og ved fuglestasjonen kan du bli med på ringmerking, lære mer om fugler og låne fuglekikkerter. 

Besøk Nordberg fort, et kystfort anlagt av okkupasjonsmakten under andre verdenskrig. Her er det i dag utstillinger, barneaktiviteter, museumsbutikk og kafé. Fra fortet kan du også nyte utsikten over Listalandskapet. Har du lyst til å ta turen til flere museer, er Friluftsmuseet i Vanse og Østhassel redningsstasjonen fine alternativer.

NOVASOLs hytter i Farsund

La din neste ferie gå til Farsund – her venter fine ferieopplevelser for hele familien. Mange av hyttene i Farsund ligger flott til ved vannet, og gir muligheter for fiske, bading, båtliv og fotturer i skjærgården. Nyt friheten som følger med egen hytte og planlegg dagene akkurat slik du vil. 

NOVASOL formidler hytter og ferieleiligheter over hele Norge. Som gjest i en av våre hytter er du automatisk dekket av vår Trygghetspakke, som du kan lese mer om i leiebetingelsene. Din trygghet er viktig for oss, og pakken er derfor inkludert uten ekstra kostnad.