Hytte og feriehus i Søgne

Søgne kan by på sørlandsidyll uten like. Her kan du tilbringe dagene i fine skjærgårdsområder, samtidig som du ferierer tett på spennende reisemål som Kristiansand og Mandal. Leier du en hytte i Søgne, finner du et eldorado av aktivitetsmuligheter rett utenfor døren. Fiske, båtliv, fot – og sykkelturer, bading og historiske attraksjoner er bare noe av det som venter i Søgne.

Lei en hytte eller feriehus på Sørlandet

Populære feriehus i Søgne

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Søgne

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Søgne

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

I Søgne ligger det meste til rette for fine dager. Reiser du hit på sommeren, kan du nyte Sørlandet på sitt aller beste. Her står sol, hav, strender og svaberg i fokus. Ta turen til Paradisbukta i Søgnes skjærgård. Området er delt inn i Østre og Vestre Paradisbukta, der den østre delen henger sammen med friluftsområdet Helleviga. Sammen utgjør disse områdene et eldorado av bade -, fiske -, og turmuligheter. Det finnes også muligheter for grilling, samt sanitærfasiliteter. 

Ikke gå glipp av en tur til idylliske Høllen. Vandre ned idylliske Høllengata, mens du nyter synet av de hvite sørlandshusene, før du stopper på en hyggelig kafé nede ved havnen. Dersom det frister med et avkjølende bad, kan du ta turen til Høllesanden, som yrer av liv i sommermånedene. Søgne har mange fine badeplasser, og vi kan nevne blant annet Torvesanden, Donevann og Rossevann.

En ferie på Sørlandet er for mange synonymt med båtliv og fiske. Gjennom NOVASOL har du mulighet til å leie fiskehus i Norge, der båt ofte er inkludert eller til leie. Skjærgården i Søgne kan by på rundt 1230 holmer og skjær, og her finnes det mange fine steder å tilbringe dagen. Du vil finne mange offentlige brygger rundt omkring i skjærgården. 

På ferie i Søgne er det mange gode muligheter for å få fisk på kroken. Du kan fiske fra land eller båt, i ferskvann eller havet. Her kan du fint kombinere ulike typer fiske i løpet av ferien. Vil du fiske fra land, finner du fine områder nær Langenes, Paradisbukta, Helleviga og Geitetangen. Søgneelva og Lundeelva er også åpne for fiske. Husk å sjekke hvilke regler som gjelder for fiske, samt hvor du får kjøpt fiskekort.

Ta med hele familien til et feriehus i Søgne

Hytte og feriehus nær Kristiansand

Fra en hytte i Søgne er det rundt 30 minutter til Kristiansand, som er midt i blinken for familieferien. Bruk ferieboligen i Norge som et utgangspunkt for opplevelser i morsomme Kristiansand! Her finner du blant annet Sørlandets desidert største attraksjon; Dyreparken, som uten tvil er en favoritt blant barna. La din neste ferie i Norge gå til et feriehus tett på «Barnas By»!

Attraksjoner og severdigheter

I Ny-Hellesund, på Helgøya, finner du et kystfort anlagt av tyskerne under andre verdenskrig. Hit kan du komme deg med egen båt, eller ved å ta båten som går mellom Høllen – Ny-Hellesund. Du kan også ta turen til Søgne gamle kirke, også kalt «Gamlekjerka», ble bygget i 1640. Her ble blant annet Bjørnstjerne Bjørnson viet til Karoline Reimers i 1858, og Mathilde Bjørnson er begravet på nordsiden av kirken.

Hytte og feriehus i Søgne

Legg din neste ferie gå til en hytte i Vest-Agder og Søgne. De store variasjonene i aktivitetsmuligheter gjør dette til en ypperlig destinasjon for alle årets ferier. NOVASOL formidler blant annet fiskehus i Norge, og flere av disse finner du i Vest-Agder. Det betyr at ferieboligen ligger tett på gode fiskemuligheter, er tilrettelagt for fiskeren og har båt inkludert eller til leie. Velkommen til ferieidyllen Søgne!