Feriehus og hytte i Mandal

Opplev ekte sørlandsidyll med en hytte i Mandal. Byen Mandal har hvite hus og trange gater, typisk for byene langs sørlandskysten. Her kan du nyte ferien i naturskjønne omgivelser, med hav, svaberg og skjærgård i umiddelbar nærhet. 

Mandal er Norges sørligste kommune. Det er ikke bare når solen skinner og temperaturene er høye, at Mandal er et fint reisemål. Byen er blant annet kjent som den «lille byen med de store kunstnerne». Her har noen av landets største kunstnere vokst opp.

Prøv fiskelykken på feriehusferie i Mandal

Populære feriehus i Mandal

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Mandal

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Mandal

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Velkommen til Mandal – et reisemål som inviterer til gode ferieopplevelser for hele familien. En hytte i Vest-Agder er en fin anledning til å bruke skjærgården for alt den er verdt! Her står mulighetene for opplevelser på og i vannet, i kø. Dra ut på båttur, enten med fiskestang i hånden eller på oppdagelsestur til øyene. 

Mandal er blant annet kjent for sitt forrykende laksefiske. Prøv lykken i Mandalselva, der du har mulighet til å få laks og sjøørret på kroken. Fyll sekken med kaffe og noe godt å spise, og finn en egnet plass. Her ligger det til rette for fine dager med stanga i hånda! Elva strekker seg gjennom flere kommuner, og har en 50 kilometer lang lakseførende strekning. På Mandalelvas hjemmesider finner du mer informasjon om hvor du kan kjøpe fiskekort. På ferie i Mandal er det også fine forhold for havfiske. Ta turen ut på havet mellom Lindesnes og Mandal, og kanskje får du dagens middag på kroken? 

Dette er også et fint reisemål for deg som vil være aktiv på land. Fot -, løpe – eller sykkelturer i Furulunden, et friluftsområde sentralt i byen, er absolutt å anbefale. Dalevegen langs Mandalselva er ideell for syklister. Ikke glem å pakke med litt mat og badetøy på turen. Her er det gode muligheter for et avkjølende bad underveis. 

Mandal er en ordentlig musikkby – med mer enn 300 livekonserter gjennom året. Det arrangeres også en rekke festivaler i byen, blant annet Skalldyrsfestivalen. Rundt 600.000 mennesker besøker Mandal i løpet av dagene festivalen holdes. Her kan du smake på mye god sjømat, se underholdning, kjøre karuseller og mange andre spennende ting.

Vandre rundt i idylliske sørlandsbyer med en hytte i Vest-Agder

Attraksjoner og severdigheter i Mandal

Mandal Museum har en kunstsamling som viser verker av kjente, lokale kunstnere. Stor fiskerisamling, der du kan lære mer om fiske – og redskapsutvikling på Sørlandskysten. For den kunst – og historieinteresserte kan en tur innom Vigeland Hus være spennende. Dette var barndomshuset til Gustav og Emanuel Vigeland. 

hytteferie i Vest-Agder velger mange å ta turen ut til kulturminnet Lindesnes Fyr. Beliggende på sydspissen av Norge venter vakker natur og gode aktivitetsmuligheter. I området kan du legge ut på fot – eller sykkeltur på merkede stier. Her finnes også museum med spennende utstillinger, samt en kafé og restaurant. Husk å sjekke åpningstider før du tar turen hit.

Leie hytte i Mandal

NOVASOL formidler hytter og feriehus over hele Norge. Disse ferieboligene er privateide og tilbyr private rammer for ferien. Det er mange fordeler ved å leie en hytte, og privatlivet er bare én av dem. 

I Mandal finner du alt du trenger til ferien! Vandre ned «Gågada», der du finner et stort antall butikker. På sommeren kan du besøke det lille markedet på Torvet, og kjøpe blant annet frukt og grønt. Nyt en ferie på Sørlandet og opplev den idylliske atmosfæren

Du kan enkelt bestille din neste feriebolig gjennom NOVASOL. Søk deg frem til ønsket destinasjon, eller bruk vår ferieplanlegger. Har du ønsker som et visst antall soverom eller baderom, svømmebasseng eller fiskemuligheter, er det mulig å søke ferieboliger med disse kriteriene. Velkommen til NOVASOL og våre hytter i Mandal.