Hytte i Sirdal

La turen gå til Vest-Agder og Norges sørligste høyfjellsområde, Sirdal. Når du leier en hytte i Sirdal kan du se frem til fine opplevelser, uansett om du drar på tur med familie eller venner. Her kan du feriere med villmark rett utenfor hyttedøra. Nyt det den vakre naturen kan by på – fang middagen i idylliske fjellvann, plukk bær og sopp på høsten. Området har et rikt dyreliv, med både elg, rådyr, fjellrype, gaupe og Europas sørligste villreinstamme. Her ligger forholdene til rette for gode opplevelser i naturen.

NOVASOL har ett brett utbud av stugor i Sirdal

Populære feriehus i Sirdal

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sirdal

Loading...

Aktiviteter og opplevelser i Sirdal

Sirdal er et fint reisemål hele året. Uansett når du velger å leie hytte her, har du et stort utvalg av aktivitetsmuligheter å velge fra. Hvis du er typen som pakker med turskoene hver gang du drar på ferie kan du glede deg til oppholdet i Sirdal. Kommunen er nemlig et godt utgangspunkt for fotturer i skog og mark. For deg som vil bestige en topp eller to i løpet av ferien, kan vi nevne Vardefjell, Røseknuten og Hadvardshei. Fra Sirdal kan du dessuten enkelt komme deg til Øygardstøl, ofte kalt Ørneredet, en støl beliggende rett over Lysefjorden. Dette er utgangspunktet for fotturer til den berømte Kjeragbolten.

Om vinteren kan skientusiaster glede seg over gode skiforhold. Her finnes hele 200 kilometer preparerte skiløyper. Dersom du heller vil prøve alpint, kan Sirdal Skisenter by på 22 nedfarter. Skianlegget har eget barneområde i Huldreheimen, der de minste kan lære seg skikunsten i flotte omgivelser. Her finnes det også akebakke og skøytebane. 

For deg som vil teste fiskelykken, har Sirdal mange fine vann, der du i hovedsak kan få ørret og bekkerøye på kroken. Husk å sjekke på forhånd hvilke regler som gjelder for fiske i området du leier en hytte i Sirdal.

Men dette er ikke alt Sirdal kan by på. Her kan du også prøve aktiviteter som hundekjøring, basehopping, golf og klatring.

Attraksjoner og severdigheter i Sirdal

Når du leier en hytte i Sirdal, befinner du deg bare 10 mil fra Stavanger, og 12 mil unna Kristiansand. Dette gir muligheter for fine dagsturer for hele familien. Besøk hyggelige Stavanger i løpet av ferien, der du finner et stort utvalg av butikker, restauranter, barer, kaféer, museer og mye mer. I Kristiansand venter sørlandsidyll, skjærgårdsliv og den populære Dyreparken.

Hvert år arrangeres Sirdalsdagene, som markerer at flere tusen sauer blir hentet ned fra sommerbeite. Dette er en tradisjonsrik hendelse, som faktisk strekker seg nesten 180 år tilbake i tid. Her kan du oppleve konserter, marked og mye mer! En morsom opplevelse å få med seg dersom du befinner deg i området i starten av september.

Leie hytte i Sirdal

La din neste ferie gå til en hytte i Sirdal og opplev alt hva området kan by på av natur, aktiviteter og severdigheter. De storslåtte Sirdalsheiene gir ubegrensede muligheter for friluftsaktiviteter for hele familien, som padling, fiske og vandring. Her finnes det nok å fylle feriedagene med. Våre hytter i Sirdal kommer i forskjellige prisklasser og størrelser, så enten du reiser med kjæresten eller med hele storfamilien kan du være trygg på å finne hytten som passer for anledningen hos oss. 

Skulle du derimot ikke finne drømmehytten blant vårt utvalg i Sirdal, kan du ta en titt på våre andre hytter i Vest-Agder og i resten av Norge. Husk at vi også er den største formidler av feriehus i Europa.

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss.

Når du har bestemt deg for å leie en hytte i Sirdal, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Sirdal og NOVASOL.