Hytte og feriehus i Flekkefjord

Velkommen til Flekkefjord - den vestligste av sørlandsbyene. Her venter et hyggelig og intimt bysentrum, med en interessant historie, vakre bygninger og spennende gatekunst. Når du leier en hytte i Flekkefjord, vil du kunne fylle feriedagene med en rekke morsomme aktiviteter. Flekkefjord ligger midt mellom Kristiansand og Stavanger, og beliggenheten gjør det muligheter med dagsturer til begge byene.

Lei hytte eller feriehus i Flekkefjord

Populære feriehus i Flekkefjord

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Flekkefjord

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Ta turen til stasjonen i sentrum og bli med på en spesiell sykkeltur på kulturminnet Flekkefjordbanen. Her kan du leie en spesialsykkel, kalt en dresin, som kan brukes på togskinnene. Mange av syklene som leier ut er tandemsykler, så du kan sykle sammen med noen om ønskelig. Turen starter ved stasjonen i Flekkefjord og ender i Bakkekleivi, og tar deg gjennom 17 tunneler på den håndbygde jernbanestrekningen. 

Flekkefjord er destinasjonen for deg som ønsker å være aktiv på eller i vannet. Her finnes gode forhold for fiske, båtliv, dykking og kajakkpadling. Ønsker du å prøve fiskelykken på ferien, finner du mange fine fiskehus i NOVASOLs sortiment. I disse ferieboligene ligger alt til rette for fiskeferien, og kommer ofte med god fryse - og sløyeplass. 

Fra fastlandet kommer du deg ut til øyperlen Hidra på bare sju minutter. Selve fergeleiet ligger rundt 15 minutters kjøring fra Flekkefjord sentrum. Dette er en tur det virkelig er verdt å ta! På Hidra venter ekte øyidyll, og spennende historie, blant annet fra andre verdenskrig.Ta turen til Hågåsen kystfort, der det fortsatt står kanonstillinger og bunkere fra krigen. Dagsturer ut til fine øyer er en spennende del av ferien for både små og store, og midt i blinken for deg som vil leie hytte i i Vest-Agder.

Lei NOVASOL feriebolig i Vest-Agder

Attraksjoner og severdigheter

Ta en selvguidet tur i den historiske bydelen Hollenderbyen. Her kan du oppleve en fascinerende blanding av tradisjoner, historie og moderne gatekunst. Bydelen med de trange gatene og hvite husene, har fått navnet sitt fra tiden da mange nederlendere bosatte seg i Flekkefjord. Utforsk Hollenderbyen ved å følge Kulturstien, et kart over steder med betydning for områdets historie og utvikling. Når du vandrer rundt kan du ikke unngå å legge merke til gatekunsten som pryder bydelen. Dette er et prosjekt der norske og utenlandske kunstnere hvert år får sette sitt preg på bygningene i Flekkefjord.

Ikke gå glipp av en tur til toppen av Brufjell, der du samtidig kan oppleve Brufjellhulene og jettegrytene. På toppen kan du nyte en fantastisk utsikt over kysten - et yndet sted for fotografering.

Lei hytte eller feriehus i Flekkefjord

Tilbring ferien i en hytte i Flekkefjord formidlet av NOVASOL. Du kan enkelt finne din neste hytte i Norge ved hjelp av søkefunksjonen her på våre nettsider. Dersom du er åpen for nye destinasjoner, eller ikke er sikker på hvor du vil reise, kan du også bruke vår ferieplanlegger. 

NOVASOL formidler et vidt spekter av både feriehus og ferieleiligheter, både i Norge, Europa og Nord-Afrika. Fra en privat feriebolig kan du bli kjent med reisemålet på en litt annen måte. Velkommen til NOVASOL og vår feriehusverden!