search

Feriehus i Nordjylland

Drar du på ferie til Toppen av Danmark, blir du møtt med et hav av aktivitetsmuligheter hele året. De mange aktivitetsmulighetene er bare en av grunnene til at Nordjylland er et velegnet sted å leie feriehus i Danmark. De fantastiske sandstrendene som er opptil 200 meter brede, er nok hovedgrunnen til at flest familier velger å leie feriehus på Nordjylland. Våre feriehus omringer de vakre strendene og de majestetiske klippene som dukker ned i havet.

Ferie Nordjylland

Landsdelen der to hav møtes, byr på noe av de skjønneste naturomgivelsene i Danmark. Om våren kan du se naturen bli født på ny, og på sommeren blir du ønsket velkommen av Danmarks herligste badestrender, glitrende hav og lange, lyse dager. Leier man feriehus på Nordjylland, anbefales det å overvære solnedgangen over Vesterhavet fra den imponerende Rubjerg Knude.

Feriebolig ved Jammerbugten

Sommerhus ved Jammerbugten byr på mange opplevelser som f.eks vandreturer i den storslåtte og vakre natur med fantastisk utsikt over hav. De sterke naturkreftene, har formet Jammerbugten og skapt klinter og klitter, som danner rammen om 54 km uspolert strand. Og langs hele kysten ligger spennende og innbydende feriebyer som særlig er populært ved sommerstid. Mange av feriehusområdene som Blokhus/Løkken ligger ved det vakre landskap og i nærheten til vannet og de mange flotte badestrender. Badestrendene er noe av Danmarks flotteste strender, og her kan du og din familie nyte solen fra morgen til kveld.

Feriehus i Nordjylland

Sommerhus ved Tannis– og Ålbækbugten

Der hvor Nordjylland blir smalt, kan en nyte de fantastiske feriedagene i områder som; Kandestederne, Skiveren, Ålbæk, Hulsig og ikke minst idylliske Skagen. I sommerhusområdet Skagen kan en besøke flere steder der det arbeides med glassblåsing, og kanskje man til og med sikrer seg fine glass som suvenirer fra ferien? Videre kan man besøke de små kystbyer og nyte nærheten til et deilig badevann. Når man besøker området må man besøke Grenen, hvor en kan plante føttene i de to havene som møtes – et fantastisk naturfenomen. En dag i Skagen vil glede alle, for her er både verdensberømt kunst og bamsebuseum. Fra deres sommerhus i Danmark i Nordjylland kommer du og din familie dere rundt til alle de gode opplevelser enten dere bruker bil eller sykkel.

Sommerhus Nordjylland

Nyt dine sommerdager på Nordøstkysten

I dette området kan du og din familie feriere i idylliske omgivelser, som er preget av mange hyggelige kystbyer, gamle herregårder , slott og ikke minst utallige barnevennlige badestrender. Strendene ved Kattegat er roligere enn vestkysten, her er ferre understrømmer og man kan ofte bunde 50-100 meter ut som selv de minste barn kan være med på. Ta en tur opp langs kysten og gjør et stopp i Sæby og Frederikshavn, hvor det er mange flotte opplevelser og gode innkjøpsmuligheter. Dere kan også ta en tur inn til Ålborg, som er kjent for å være Nordens Paris, hvor dere kan bruke en hel feriedag på byens ulike severdigheter.

Ferie i Danmark

Ferie med frihet

Når en leier sommerhus i Danmark, vil en få ubegrenset frihet. De fantastiske rammer, som et feriehus skaper gir muligheten for å planlegge den perfekte ferie familien drømmer om. Leier dere et NOVASOL feriehus, er det dere som bestemmer hvordan feriedagene skal brukes, enten om de skal brukes på utallige utflukter og besøk av flere severdigheter eller om en vil slappe av i ferieboligen og nyte å ha fri og være sammen. Alle de tre øyene tilbyr feriehus, og du kan bestemme hvilket feriehus som er perfekt for deg og din familie. Vil dere bo nærme stranden? Eller kanskje dere vil bo nærmere de ulike severdighetene i Nordjylland? Det beste med NOVASOL feriehusutleie er at du bestemmer og legger opp din ferie etter hvilke behov du har.