search

Feriehus og hytte i Rauma

I Rauma venter noen av Norges aller vakreste naturomgivelser. Her ligger kjente fjelltopper som Pyttegga, Romsdalshorn, Trollveggen, Bispen, Kongen og Dronninga. Det finnes med andre ord mer enn nok av topper å bestige! Velger du å bo i en hytte formidlet av NOVASOL, har du et utmerket utgangspunkt for ferien i Romsdal.  

Uansett om du kommer med bil eller via den kjente togruten, Raumabanen, kan du allerede nyte synet av vakker natur før du kommer til hytta. Raumabanen har flere ganger blitt kalt Europas vakreste togreise. Du kan ta tog fra Oslo, eller ta deler av strekningen dersom du allerede er i Møre og Romsdal. Du tas med på en reise gjennom et fantastisk landskap. Spisse alpetinder, grønne daler og nasjonalparker er bare noen av tingene du vil se. 

Aktiviteter og opplevelser

En hytteferie i Rauma er et eldorado for deg som ønsker å bestige en topp eller to. Her kan du velge mellom et imponerende utvalg av flotte turruter, av ulik vanskelighetsgrad! 

Ta turen til «Norges tindehovedstad», Åndalsnes. Byen er omringet av høye fjell og er et senter for fjellsport i Norge. Her finner du også Norsk tindemuseum der du kan lære mer om norsk fjell – og klatrehistorie. I området arrangeres det hvert år flere kjente og veletablerte festivaler, som Norsk Fjellfestival, Trollblues og RaumaRock. Åndalsnes er et godt utgangspunkt for turer i de omkringliggende fjellområdene. Du kan for eksempel ta turen opp Nesaksla, en luftig tur som går fra sentrum av byen. På toppen har du en 360 graders utsikt mot Romsdalsfjellene og Romsdalsfjorden – en fantastisk opplevelse

Et lite stykke fra Åndalsnes ligger Rauma Skisenter, som på vinterstid kan by på fart og moro for alpint, telemark og snøbrett. Øverst i Skorgedalen finner du preparerte skiløyper, dersom det frister mer med langrenn. I Rauma finner du også den kjente Trollveggen, Europas høyeste loddrette stup. Fjellveggen er populær blant adrenalinglade BASE-hoppere og klatrere. De som foretrekker mindre spenning, kan nå toppen via en sti på baksiden av veggen. 

Det finnes gode muligheter for fiske når du leier hytte i Møre og Romsdal. Oppsøk de flotte elvene og vannene i fjellet, og kanskje er det du som får middagen på kroken? 

Lei hytte eller feriehus i Rauma og kjør Trollstigen

Attraksjoner og severdigheter

Du finner en rekke spennende severdigheter i Møre og Romsdal. På ferie i Rauma kan du for eksempel ta turen innom Trollveggen Besøkssenter, Lesja Bygdemuseum eller Ner-Hole museum. 

Veistykket Trollstigen ligger i Rauma, og her kan du kjøre gjennom et mektig vestlandsk landskap, med utsikt over fjell, fosser og frodige daler. Ørneveien er den bratteste delen av veien og gir et aldri så lite sug i magen. Fra Ørnesvingen har du panoramautsikt over Geiranger, De syv søstrene og Geirangerfjorden. 

Hytte i Rauma

En NOVASOL hytte i Norge gir deg et flott utgangspunkt for ferien. Her kan du trekke deg tilbake i private omgivelser, etter en lang dag fylt med gode ferieopplevelser. Ved å bruke søkefunksjonen på våre nettsider, kan du enkelt navigere deg frem til din neste feriebolig i Europa. Velkommen til NOVASOL og vår verden av ferieboliger!